LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Skandalerna ruinerar Will och Jada Smith – desperata efter pengar

23 mar, 2024 
En hemlig separation och en örfil framför en miljonpublik.
Nu tvingas Will och Jada Smith kämpa för att få in stålarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

För två år sedan blomstrade affärerna för makarna Will Smith, 55, och Jada Pinkett Smith, 52. Deras produktionsbolag Westbrook låg bakom sucéer som Facebook-showen Red Table Talk och den Oscarsnominerade filmen King Richard.

Makarna hoppades att de skulle sälja produktionsbolaget för en miljard dollar. Men erbjudandet landade istället på 600 miljoner dollar och det blev ingen affär.

Därefter inträffade den omskrivna örfilen. Det var på Academy Awards, i mars 2022, som Will stormade upp på scenen och slog till Chris Rock, 58, efter att han dragit ett skämt om Wills hustru Jada.

– Tajmingen hade inte kunnat vara mer fel, säger en källa till In Touch.Trots att Will fick ta emot ett pris på galan samt har bett om ursäkt offentligt har händelsen fått enorma konsekvenser för makarna.

Annons

– Deras imperium blöder. Det är kris och de tvingas skära ner på utgifterna. De jobbar mer så att de inte ska gå minus, säger källan.– De försöker att inte få panik, men de har haft enormt mycket otur.

Hemliga separationen avslöjad

Sedan incidenten på galan har Westbrook kämpat med att landa nya erbjudanden. Omsättningen har minskat drastiskt och de har tvingats avskeda halva personalstyrkan.

Som om inte det vore nog har Jadas populära show Red Table Talk lagts ner efter att Facebook valt att lägga ner sin programsatsning.

Men det tar inte slut där. Nyligen släppte Jada självbiografin Worthy där hon bland annat avslöjar att hon och Will separerade 2016 och faktiskt inte ens var ett par när Will slog till Chris på Oscarsgalan.

– Avslöjandena i boken, inklusive att hon och Will separerade i hemlighet, har inte direkt hjälpt dem, säger källan och fortsätter:

– Will får inte heller in de där miljonerna för sina filmer längre. Plus att deras hus i Calabasas (Kalifornien) är superdyrt i drift, och de har spenderat en förmögenhet på renoveringar

Håller ihop i stormen

– Ja, de är separerade, men de anser sig fortfarande vara ett viktigt team och en kraft i Hollywood. Tiden får utvisa om så är fallet.

FOTO: Skärmdump/Veckans NU!

Annons