LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Skådisens dotter försvunnen – vädjar: "Släpp henne"

03 jul, 2017 
Malin Ljung
"Gotham"-stjärnan Donal Logue vädjar efter hjälp att hitta sin dotter Jade. Hon är spårlöst försvunnen sedan en vecka och skådisen är desperat efter allmänhetens hjälp.
Annons

För en vecka sedan försvann skådespelaren Donal Logues dotter Jade, 16. Stjärnan, känd från serier som “Gotham” och “Vikings” skrev då på Twitter och riktade sig mot dottern:

”Jade. Vi saknar dig och älskar dig. Snälla kom hem. Om du kan se det här, du vet att jag älskar och saknar dig otroligt”, twittrade Donal Logue.

Men trots det har det varit knäpptyst om Jade. Nu vädjar Donal än en gång efter tips från allmänheten för att kunna återförenas med dottern.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Du kanske har goda avsikter att hjälpa henne, men kom ihåg att det här har blivit mycket större än du någonsin kunnat tänka dig. Bara släpp henne. Låt henne komma i kontakt med sin mamma, Kasey, eller mig, så tar vi hem henne med kramar utan att ställa några frågor”, skriver han.

 

Enligt meddelandet har han även kopplat in FBI och polisen i New York.

Jade Logue sågs senast i Brooklyn i New York, hon ska då ha haft på sig en grön luvtröja, blåa jeans, en grön militärjacka och en keps.

FOTO: Ibl, Twitter

Annons