LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Skådespelaren i chock efter dödsolyckan: "Hjärtekrossade"

15 aug, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Det skulle vara en vanlig dag på jobbet för skådespelaren Ryan Reynolds, men filmandet av ”Deadpool 2” slutade i tragik då en stuntkvinna dog under inspelningen.
Annons

Uppföljaren till amerikanska superhjältefilmen ”Deadpool” som spelas in kanadensiska Vancouver ligger just nu på is. Detta efter en hemsk olycka som inträffade den 14 augusti, då stuntkvinnan Joi ”SJ” Harris miste sitt liv.

Kvinnan färdades på en motorcykel utan hjälm när hon tappade kontrollen på fordonet. Hon kraschade rakt genom ett fönster och inspelningsplatsen fylldes snabbt med hjälpinsatser. Hennes liv gick dock inte att rädda.

Hollywood-stjärnan Ryan Reynolds, 40, som spelar huvudrollen i filmen, twittrade om produktionens känslor efter den hemska incidenten.

– Hjärtkrossade, chockade och förtvivlade, beskrev han dem.

Olyckan har fått stor uppmärksamhet i media då det är den andra dödsolyckan med stuntmän i Nordamerika på kort tid. Stuntmannen John Bernecker dog för drygt en månad sedan av massiva huvudskador han ådrog sig efter att han landat fel under inspelningen av serien ”The Walking Dead”.

Hollywood har alltså förlorat två framgångsrika stuntpersoner under kort tid. Tragiskt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons