Sia har blivit farmor bara ett år efter barnavslöjandet

En månad efter att världsstjärnan Sia avslöjade att hon hade barn kommer hon med nästa chockbesked: Hon är också farmor!

Den australiska sångerskan Sia, 44, är verkligen full av överraskningar! Det är bara lite mer än en månad sedan som stjärnan släppte bomben att hon hade två barn som allmänheten tidigare inte vetat om. Men i det här fallet gällde det inte bebisar, utan två myndiga tonåringar.

– Jag adopterade faktiskt två söner förra året. De var båda 18 och är 19 nu, sa hon till radiokanalen SiriusXM i juni.

Som om inte det vore nog kommer hon nu med nästa stora familjebesked: Sia har även blivit farmor! Det är i Zane Lowes show på Apple Music som ”Chandelier”-sångerskan avslöjar den glädjande nyheten.

– Min yngsta son fick just två barn. Jag är livrädd, skojar hon och fortsätter:

– Nej då, jag är lugn.

I samma intervju utvecklar hon också valet att adoptera två äldre barn som höll på att bli för gamla för fosterhem.

– Fosterbarnsystemet fungerar inte. Mina barn hade bott på 18 platser under sina 18 år

Sia avslöjar sönernas traumatiska barndom

Få superstjärnor är så hemlighetsfulla som australiska sångerskan som sällan ens visar sitt ansikte under tv-intervjuer. Därför är det inte helt oväntat att hon har lyckats hålla sin nya mammaroll under radarn. Men det är alltså inga spädbarn ”Cheap thrills”-stjärnan lyckats gömma undan – utan två myndiga tonårspojkar!

Sia säger också att båda sönerna har genomgått svåra trauman i barndomen och att hon sett till att de fått hjälp genom behandlingsprogram. Och tack vare sin mammas omsorg är nu deras tillvaro tryggare.

– Den ena av dem kom nyligen ut och han har verkligen blommat ut och blivit solskenet i mitt liv. Jag älskar honom så, säger ”Cheap thrills”-stjärnan.

– De höll på att bli för gamla för att få sitta i fosterhem. Och jag älskar dem.

Popstjärnan berättar vidare om omställningen i familjelivet i och med coronavirusets spridning och restriktionerna det medför. Sönerna tycker det är jobbigt att tvingas sitta hemma hela dagarna.

– De tycket båda att det är rätt svårt, speciellt den ena av dem. Men de gör saker som är bra för dem just nu och är väldigt hjälpsamma, säger hon.

Sia, vars fullständiga namn är Sia Kate Isobelle Furler, var tidigare gift med filmproducenten Erik Anders Lang. År 2016 meddelade paret att de skulle skiljas, och Sia har nu beslutat sig för att vara ”singel livet ut”. Och kärlek får hon nog ändå så det räcker och blir över från sin nya familj, nu när hon både är tvåbarnsmamma och farmor till tvillingar!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!