TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Shia LaBeouf har gift sig – livesände bröllopet från Vegas

11 okt, 2016 
Hänt
Skådespelaren Shia LaBeouf har gift sig med flickvännen Mia Goth och det var ett minst sagt speciellt bröllop.
Annons

”Terminator”-skådespelaren Shia LaBeouf, 30, är full av överraskningar minsann! I måndags skred skådespelaren helt oannonserat mot altaret tillsammans med flickvännen Mia Goth, 23. Vigseln ägde rum i Las Vegas med ett Elvis- och Hawaii-tema och förrättades av en Elvis-imitatör, enligt sajten TMZ. Hela ceremonin strömmades dessutom live på nätet.

https://www.instagram.com/p/BLZfhaIAj2z/?taken-by=shialabeoufdaily

Skådespelarna gav varandra också rätt udda kärlekslöften.

– Jag hoppas att vår kärlek aldrig kommer att falna, och jag kommer göra precis vad jag vill, sa Mia när hon gav Shia ringen.

Paret lovade också att adoptera varandras hundar och att aldrig gå med blåa mockaskor ute i regnet. Bröllopet förvånade många eftersom Shia så sent som i helgen befann sig i Stockholm för att spela in filmen ”Borg”.

Shia LaBeouf och Sverrir Gudnason på set under inspelningen av filmen Borg.
Shia LaBeouf och Sverrir Gudnason på set under inspelningen av filmen “Borg”.

Paret träffades 2012 under inspelningen av filmen ”Nymphomaniac: Volume II” och har haft ett av- och påförhållande sedan dess, men nu är de alltså man och hustru! Grattis!

Av: Erika Svensson

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons