Selena Gomez om svåra relationen med Justin Bieber

Selena Gomez känslosamma ord om relationen med Justin Bieber.

Efter ett flera år långt av och på-förhållande gjorde Justin Bieber och Selena Gomez slut för gott i början av 2018.
Nu berättar Selena Gomez att hon utsattes för psykisk misshandel under relationen.
– Det var väldigt svårt och jag är glad att det är över, säger popstjärnan.
Slå på ljud

Popstjärnorna Selena Gomez, 27, och Justin Bieber, 25, dejtade till och från under flera år. I början av 2018 var pop-paret tillsammans en en sista gång innan relationen tog slut för gott.

Justin Bieber lät ingen tid förspillas. Bara några månader efter uppbrottet från Selena Gomez hade han blivit tillsammans med modellen Hailey Baldwin, 22. Paret gifte sig i september förra året.

Selena Gomez och Justin Bieber dejtade till och från i många år.

Selena Gomez och Justin Bieber dejtade till och från i många år.

Justin Bieber och Hailey Baldwin gifte sig förra året.

Justin Bieber och Hailey Baldwin gifte sig förra året.

Selena Gomez har i tidigare intervjuer berättat att förhållandet med Justin Bieber tog hårt på henne. Bland annat kämpar hon för att behålla hoppet om att hitta kärleken.

– Jag vill inte förlora hoppet om det jag tänker att riktig kärlek är. Jag vill inte bli bitter över någonting. Jag tror att äkta kärlek finns och jag väntar gärna på att få uppleva det, hur lång tid det än kommer att ta, sa hon i Zach Sang show i höstas.

Psykisk misshandel

Nu har sångerskan öppnat sig mer om förhållandet med Justin Bieber. I en intervju i NPR berättar hon att låten Lose you to love me handlar om uppbrottet.

– Jag hade någonting vackert och jag skulle aldrig förneka att det var det. Det var väldigt svårt och jag är glad att det är över. Jag kände att det var ett utmärkt sätt att säga det är gjort, jag förstår det, respekterar det men nu är det över, säger hon till NPR.

Selena Gomez strålade när hon gick på röda mattan under preimären av filmen Dolittle.

Selena Gomez strålade när hon gick på röda mattan under preimären av filmen Dolittle.

Selena Gomez berättar att hon mår bättre idag, men att hon mådde mycket dåligt under förhållandet.

– Jag har hittat styrkan i det. Det är farligt att stanna i en offermentalitet. Jag är inte respektlös, jag känner att jag var ett offer för viss misshandel, säger Selena Gomez.

Hon fortsätter:

– Jag var tvungen att hitta ett sätt att förstå det som vuxen. Jag behövde förstå valen jag gjorde. Lika mycket som jag definitivt inte vill prata om detta resten av mitt liv, är jag stolt över att kunna säga att jag  känner mig starkare än någonsin och jag har hittat ett sätt att gå genom livet med så mycket värdighet som möjligt.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!