Selena Gomez kärleksbesked efter uppbrottet från Justin Bieber

Selena Gomez avslöjar nu nya detaljer om sitt kärleksliv.

Nu ger Selena Gomez ett nytt romansavslöjande.
I en intervju i Zach sang show berättar hon öppet om sitt kärleksliv.
– Jag tror att äkta kärlek finns, säger hon i programmet.
Slå på ljud

Den forna Disney-stjärnan Selena Gomez, 27, har haft det tufft den senaste tiden. I mars förra året tog det slut för gott med Justin Bieber, 25, efter ett långt förhållande som varit som en berg- och dalbana. Inom bara några månader efter uppbrottet var han tillsammans med Hailey Baldwin, 22, som han gifte sig med i september.

En månad efter att exet gifte sig ska Selena, enligt uppgifter till Hollywood life, besökt en mottagning för psykiatrisk vård för att få behandling.

Nu har hon återigen fått strålkastarljuset på sig – men för den mer glada anledningen att hon släppt ny musik. Låten Lose you to love me har dock fått en del uppståndelse kring sig, då den verkar handla om uppbrottet med Justin Bieber. Efter att Selena Gomez släppt sin låt ska även Hailey Baldwin ha publicerat ett ”låttips” på sin Instagram, vars titel var ”Jag ska döda dig”. Efter detta drog ryktena igång rejält om att tjejerna var i luven på varandra.

Häromdagen gick Selena Gomez ut med nästa bomb. I en intervju i Zach sang show berättar hon om sitt forna kärleksliv.

– Du är en i fas i livet där du upplever kärlek för första gången och jag tror att det kan vara lite farligt, säger hon och fortsätter:

– Du är fast besluten om att det är äkta kärlek och sedan har du även ett beroende för den passionen och den frustationen som finns mellan er, och då tror du att ”detta är kärlek”. Eller när man bråkar och sådant, då tror du ”men det är kärlek”. Jag trodde på det under en sådan lång tid, säger hon i programmet.

Hon berättar att hon nu är redo för att träffa någon – för att få känna riktig kärlek.

– Jag har varit super, super-singel så länge nu, och nu vill jag veta hur kärleken kommer att kännas nästa gång för mig.

Tror på kärlek vid högre ålder

I programmet pikar Selena Gomez även om att hon inte tror på ungdomsförälskelser.

– Jag vill att det ska vara äkta. Jag vill inte att vi ska vara beroende av varandra på fel sätt eller att det ska finnas brister i vår kommunikation. Jag tror att när man blir äldre, då hittar man folk som faktiskt är rätt för en. Som är på samma våglängd som dig själv, säger hon.

Selena dejtade Justin Bieber i perioder under 2011 till 2017. Sedan dejtade de även i början av 2018 innan det bröt för gott. Selena Gomez dejtade även artisten Abel ”The Weeknd” Makkonen Tesfaye, 29, i nästan ett år innan hon återigen träffade Justin Bieber. I programmet berättar hon att hon har lärt sig en hel del läxor från sina tidigare förhållande, och att hon inte är rädd för att bli kär igen – vilket hon var för bara ett år sedan.

– Jag tror bara att jag hade gjort så mycket annorlunda om jag hade kunnat, säger hon och fortsätter:

– Jag tror att tjejer ibland kan vara rädda för att ses som galna, krävande eller överdramatiska. Jag förstår det ibland, men samtidigt älskar jag att vara en tjej som har känslor och som faller superhårt och känner mycket. Det handlar bara om att fortsätta. Och sluta på rätt plats.

Samtidigt poängterar artisten att hon inte är bitter över sina erfarenheter.

– Jag vill inte förlora hoppet om det jag tänker att riktig kärlek är. Jag vill inte bli bitter över någonting. Jag tror att äkta kärlek finns och jag väntar gärna på att få uppleva det, hur lång tid det än kommer att ta.

I programmet får hon även frågan om hon hoppas på att de personerna som hon sjunger om i sin nya singel ska höra låten.

– Hm, ja det tror jag. Att kunna säga något genom en låt är faktiskt vackert. För mig handlar det aldrig om att vara elak, säger hon.

FOTO: TT/Christopher Peterson, 

SENASTE NYTT!