LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Se stjärnornas fina hyllning till Avicii på Billboardgalan i natt

21 maj, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
The Chainsmokers och Halsey höll ett hyllningstal under Billboardgalan 2018 för att hylla sin vän Avicii som avled den 20 april 2018.
Den 20 april hittades den svenska stjärndj:n Avicii död i Oman. I natt hyllades han på musikgalan Billboard awards av flera artistkollegor.
Annons

Tim “Avicii” Bergling blev bara 28 år. Efter att han gick bort den 20 april i år sörjs han av en hel värld.

Nu har han även hyllats på musikgalan Billboard Awards, som gick av stapel i natt svensk tid.

Dj-duon The Chainsmokers och sångerskan Halsey, 23, passade på att hålla ett tal att hedra sin vän innan de skulle dela ut pris.

– Hans bortgång var en stor förlust för musikvärlden och för oss. Han var en artist som inspirerade så många på så många sätt och han betydde så mycket för oss och för EDM-världen, sa The Chainsmokers-medlemmen Andrew Taggar i talet och Halsey uppmanade till att stötta vänner och familj som lider av psykisk ohälsa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

–  Alla som jobbade honom håller med om att han var en sådan glädjespridare och det gör den här tragedin ännu mer smärtsam. Det är en påminnelse för oss alla om att vara där och stötta alla våra vänner och familjemedlemmar som kan lida av psykisk ohälsa, sa hon i framförandet.

En vecka efter Aviciis död kom hans familj med ett uttalande via deras presskontakt Ebba Lindqvist där de förklarade hur artisten mådde den sista tiden:

Han kämpade verkligen med tankar om Meningen, Livet, Lyckan. Nu orkade han inte längre. Han ville få frid.” 

FOTO: IBL, Twitter

Annons