Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Se Jay Z:s galna viktras – efter Beyoncés strikta diet

27 jun, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Jay Z har att ner väldigt mycket i vikt tack vare sin fru Beyoncé.
Det var en mycket smalare Jay Z som stod på Friends arena i Stockholm i måndags med frun Beyoncé. Den sistnämnda ska nämligen ha satt upp ett strikt kostschema åt sin rappande make.
Annons

Det var ett riktigt “Halo” runt stjärnparet Beyoncé, 36, och Jay Z, 48, i Friends arena i måndags, och då framförallt kring Jay Z. Rapparen visade upp en mycket slimmad figur, och enligt nöjessajten Radar Online är det hans hustru som ligger bakom viktraset.

– Hon har satt honom i hårdträning och han har gått ner 14 kilo på två månader, säger sajtens uppgiftslämnare.

Jay Z dricker enbart hälsosamma juicer till lunch, undviker snacks och äter inga kolhydrater efter klockan 19.00. Beyoncé själv har stenkoll på vad han stoppar i sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han är en riktig sockerråtta, men hon har förbjudit det och har en dietist som förföljer honom, säger källan och fortsätter berätta att Queen B straffar Jay Z om han fuskar:

– När han misslyckas måste han springa på löpbandet för att bränna kalorier.

Men hårt arbete ger också resultat och idag är Jay Z nöjd med sin viktminskning.

Annons

– Det har fungerat bra och han har en massa energi nu och är tillbaka i sina “smalbyxor”. Beyoncé är väldigt stolt över honom.

Beyoncé själv har en historia av snabb viktminskning bakom sig. Inför sin huvudroll i filmen Dreamgirls från 2006 gick sångerskan ner nio kilo på två veckor med hjälp av en tuff juicediet. Hon sägs ha hatat varje sekund av det.

Se Ja Zy:s stora viktras här:

FOTO: IBL, Stella

Annons