Artikeln innehåller reklamlänkar

Scott Disicks galna lyxpresent till 7-åriga dottern

Scott Disicks lyxpresent till 7-åriga dottern – för 200 000 kronor

När Scott Disick ska renovera sin dotters rum slår han på stort – och gör det för nästan 200 000 kronor.

Scott Disick, 36, är framförallt känd för sitt förhållande med Kourtney Kardashian och syns ofta i programmet Keeping up with the Kardashians. Tillsammans med Kourtney har han barnen Mason, 9, Penelope, 7, och Reign, 4, och något Scott inte verkar vara är en snål pappa.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

I ett klipp från E!s serie Flip it like Disick får man se hur han funderar på att uppgradera sin sjuåriga dotter Penelopes rum, så de blir mer lekfullt och finare.

– Hon är ju den mest speciella tjejen i världen för mig, min lilla dotter Penelope. Eftersom hon åker fram och tillbaka mellan mig och hennes mamma Kourtneys hus, då vi har delad vårdnad, vill jag att Penelope är så bekväm det bara går i mitt hus. Precis lika bekväm som hemma hos hennes mamma. Jag vill att hennes rum hos hennes pappa ska vara perfekt, säger han i klippet.

Tog hjälp av en expert

Till sin hjälp hade Scott Disick inredningsdesignern och forna popstjärnan Willa Ford. Tillsammans tog de fram det nyrenoverade rummet som är fräscht ljusrosa – fyllt med fluffiga kuddar och filtar. Rummet har även fått en vit fåtölj, regbågslampor och en tavla gjord av konstnären Kaplan Twins.

Innan väggarna blev rosa så funderade Scott Disick på att måla rummet delvis grått och delvis lila.

– Mitt hus har definitivt en speciell vibe och det är inte rosa. Jag tror det grått är mer tidlöst och hon kommer att gilla det när hon blir äldre.

Men tillsist gav Scott med sig och hela rummet blev rosa. Och slutligen landade prislappen på dryga 190 000 kronor. Men nog var det värt, med tanke på dotterns reaktion.

– Penelopes ansiktsuttryck när hon såg rummet var ärligt talat det bästa. Sådana saker gör att jag verkligen njuter av livet, säger han i klippet.

Penelope har fått en egen tavla i rosa.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!