Artikeln innehåller reklamlänkar

Scott Disick och Sofia Richies hemliga boende – bakom Kourtneys rygg

Kourtney Kardashian visste inte om att exet Scott och hans flickvän Sofia var sambor.

Scott Disick och flickvännen Sofia Richie har bott tillsammans i flera år utan Kourtney Kardashians vetskap.

Det var den fjärde juli 2015 som Scott Disick, 35, fotograferades på en båt i Monte Carlo tillsammans med exflickvännen Chloe Bartoli. De var till synes rätt närgångna med varandra. Detta ska ha varit droppen för Kourtney Kardashian, 39, och separation var därefter ett faktum. Sedan dess har det ryktats om återförening med jämna mellanrum men numera är 35-åringen tillsammans med Sofia Richie, 20.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Kourtney har inte varit överförtjust i relationen och menar att Scott har introducerat deras tre barn för 20-åringen lite väl snabbt. När den senaste nyheten kablades ut att paret dessutom har bott tillsammans sedan ett bra tag tillbaka blev Kourtney ännu en gång förfasad. Redan 2016 ska Sofia ha flyttat in till Scott, enligt Hollywoodlife.

Träffas för barnens skull

– Det är klart att Kourtney inte tyckte det var jättekul när hon förstod att det blev mer seriöst mellan Sofia och Scott men eftersom barnen bor med dem regelbundet var det viktigt för Kourtney att veta att Sofia är engagerad i barnen, berättar en källa till sajten.

Scott såg även till att bjuda både Sofia och Kourtney på den numera beryktade middagen på Nobu, i Malibu, föra året för att låta dem träffas. Dels för att lugna Kourtney men också för att barnen skulle få se att deras mamma och pappas flickvän har en god relation.

Realitystjärnan Scott 34, är pappa till barnen Mason, 8, Penelope, 5, och Reign, 3, och blev känd för den breda massan genom sin medverkan i realityserien Keeping up with the Kardashians.

Trots att han fortfarande har en stor roll i serien minskar hans involvering i Kardashian-familjen nu när han och Kourtney inte längre är ett par. Just nu ligger fokus i stället på familjen och vapenvila mellan parterna.

LÄS MER: Kourtney i tårar över Scotts besked om barnen

LÄS MER: Khloé Kardashian vill ha återförening mellan Kourtney Kardashian och Scott Disick

SENASTE NYTT!