TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Sarah Hylands första ord – efter mystiska insjuknandet

27 jun, 2019 
AvAndreas Kristensson
Sarah Hylands insjuknande
Modern family-stjärnan Sarah Hyland blev inlagd på sjukhus efter att hon drabbats av smärta i bröstet samt fått svårt att andas. Flera tester visar däremot att inget är fel med skådisens hälsa.
Annons
Hemma hos Jessica AlbaBrand logo
Hemma hos Jessica Alba

Skådisen Sarah Hyland, 28, öppnade upp sig om sitt hälsotillstånd på Instagram i helgen när hon blivit tvungen att besöka sjukhuset under några dagar. Besöket ska ha handlat om att hon känt av bröstsmärtor samt haft svårt med andningen.

– Jag hade smärta i bröstet och kunde inte andas, sade hon i en video på sin Instagram story.

När Sarah Hyland väl kom till sjukhuset gjordes en hel del undersökningar för att ta reda på vad som var fel, men då alla tester var positiva så fanns inga fysiska fel på henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tänkte att det var en tillfällighet samtidigt som jag också tänkte att det var något riktigt fysiskt fel på mig, sade Sarah Hyland på sin Instagram story på måndagen och fortsatte sedan:

– De tog flertalet tester många gånger, det var inget fysiskt fel på mig.

Sarah Hylands tidigare problem med hälsan

Sarah Hyland har en tidigare drabbats av problem med hälsan. Hon har bland annat genomgått två njurtransplantationer och en titthålsoperation, vilket också har påverkat hennes mentala hälsa.

Annons

I en intervju med Self Magazine i december berättade hon om sina operationer. Sarah avslöjade då att hon föddes med en njursjukdom vid namn njurdysplasi, vilket innebär att njuren inte har utvecklats korrekt från foster till födsel.

Sarah Hyland fortsätter också med att berätta för folk att hon nu tar god hand om sig själv, vilket hon understryker att andra också måste göra även om det är svårt.

– Ifall du är nere både känslomässigt och mentalt, eller om du är på en riktigt mörk plats i livet, så måste du dra i tråden på andra sidan för att komma upp ur det, sade hon till People.

Sarah Hyland är en amerikansk sångerska och skådespelerska som spelar Haley Dunphy i den populära serien Modern family. Hennes senaste singel heter Know U Anymore.

FOTO: Matt Sayles/TT, Ian West/TT

Annons