Sanningen om dejtingryktena mellan Selena och Niall Horan

Fansen spekulerar i om Selena Gomez och Niall Horan dejtar.

Efter en tweet från en konsert, där artisterna Selena Gomez och Niall Horan sågs umgås med varandra, har fansen börjat spekulera vilt i om de två dejtar. Nu har det kommit nya uppgifter om statusen mellan stjärnorna.

Ända sedan journalisten Mike Wass skrev på Twitter att han trodde att han såg popstjärnorna Selena Gomez, 26, och Niall Horan, 25, tillsammans på en konsert den 3 april, har fansen spekulerat i om Selena och Niall dejtar.

Den forna Disney-stjärnan Selena har haft det tufft den senaste tiden. I mars förra året tog det slut för gott med Justin Bieber, 25, efter ett långt förhållande som varit som en berg- och dalbana. Inom bara några månader efter uppbrottet, var han tillsammans med Hailey Baldwin, 22, som han gifte sig med i september.

En månad efter att exet gifte sig ska Selena, enligt uppgifter till Hollywood Life, besökt en mottagning för psykiatrisk vård för att få behandling.

När så fansen såg att Selena och Niall varit på en konsert tillsammans nyligen var det många som hoppades på att den forna One direction-medlemmen och Selena Gomez var en perfekt match för varandra. Efter tweeten har flera fans börjat fantisera om romansen – och vissa har gått så långt att de hoppas på framtida barn och bröllop mellan popstjärnorna.

”Tycker att han är fantastisk”

Men trots fansen förhoppningar om en eventuell romans har det kommit nya uppgifter om att dessa dejtingrykten inte stämmer.

– Selena tycker att Niall är fantastisk och älskar hans musik men de är inte flickvän och pojkvän trots rykten som säger så, säger en närstående källa till Selena till Hollywood Life.

Med tanke på den jobbiga perioden som Selena Gomez är inne i, så dejtar inte stjärnan just nu.

– Selena dejtar inte just nu men tycker att Niall är söt och väldigt talangfull och hon uppskattar de fina saker som han har sagt om henne. Men hon är inte i en romantisk relation med någon. Hon har tillbringar sin tid med vänner, umgåtts, och tagit hand om sig själv. Inte för att hon inte skulle kunna dejta Niall en dag, men hon bara dejtar inte någon just nu, säger källan.

Källan avslöjar också att popartisterna har flirtat med varandra tidigare, men att det alltså inte finns på kartan för Selena Gomez att dejta just nu.

– Selena och Niall kommer överens med varandra och är vännner. De har flirtat tidigare, men Selena är inte intresserad av att dejta just nu, även om det är någon som hon tycker är fin och bra som Niall. Selena kommer att hitta kärlek i sin egen takt, men just med Niall så händer det inte just nu för att hon vill vara sitt bästa jag innan hon delar med av sig själv romantiskt med någon annan, säger källan.

FOTO: TT/imageSPACE, TT/Swan Gallet

FRÅN FÖRSTASIDAN