Sanningen om Angelina Jolie och Brad Pitts förhållande

NU GRATIS

Sanningen om Hollywoodstjärnorna Angelina Jolie och Brad Pitts stormiga relation:
✔︎ Kunde ha dött av ytterligare en graviditet.
✔︎ Otrohetsaffären som förstörde allt.
✔︎ Missbruket.

Året var 2004 och Angelina Jolie, 44, hade inga som helst planer på att träffa en ny man efter det turbulenta äktenskapet med Billy Bob Thornton, 63. Än mindre en gift sådan.

Hon hade precis adopterat pojken Maddox, 17, från Kambodja och var helt tillfreds med livet som ensamstående mamma. Men allt ställdes på ända i samband med inspelningarna av actionfilmen ”Mr & Mrs Smith” där hon spelade mot Brad Pitt, 55, som vid den tidpunkten var till synes lyckligt gift med Jennifer Aniston, 50.

– Jag visste inte exakt var Brad var i sitt privatliv. Men det var uppenbart att han var med sin bästa vän, någon han älskar och respekterar, har Jolie sagt i Vogue.

Både Pitt och Jolie har i efterhand hävdat att det inte hände något alls under inspelningarna – även om brittisk press bland annat påstod att de valde att vara helt nakna under sexscenerna, vilket är väldigt ovanligt.

– Bryt, bryt, bryt, ska regissören Doug Liman, 53, ha skrikit till Pitt och Jolie under en ångande het sexscen som aldrig tycktes ta slut.

Brad Pitt och Angelina Jolie med sonen Maddox 2006.

Hollywoods mäktigaste familj.

Det dröjde av naturliga skäl inte länge förrän Hollywood började koka av rykten om såväl en äktenskapskris mellan Pitt och Aniston som ett passionerat vänsterprassel med Jolie. Pitt och Aniston sågs dessutom alltmer sällan tillsammans och Pitt fångades på bild när han under familjära former lekte med Jolies son Maddox på hennes balkong. Det läckte också ut bilder där Jolie satt i Brads knä mellan tagningarna.

Blev påkomna av Brads hustru Jennifer Aniston

Brittiska tidningar uppgav också att Aniston kom på Pitt när han hade telefonsex med Jolie. Men parets representanter hävdade att allt var nonsens och att de inte hade några som helst äktenskapliga problem.

– Löjligt, skräp, påhitt, sa representanterna i ett officiellt uttalande till pressen.

Men det var en sanning med modifikation. Aniston var enligt ett flertal källor helt förkrossad över Pitts brutala svek, men ville ändå göra allt för att rädda äktenskapet. Hon ska till exempel ha överraskat honom inför 41-årsdagen några dagar innan julafton 2004 med att ha storhandlat i en sexbutik.

”Jag behöver inte Brad. Jag har tillräckligt med älskare”

Men förgäves. I början av 2005 gick Pitt och Aniston ut med att de skulle separera och bara en månad senare fångades Pitt och Jolie på bild tillsammans med hennes son Maddox under en resa till Kenya. Hon hade då också hunnit adoptera Zahara, 14, från Etiopien. Till slut blev alla rykten om en spirande romans för många vilket gjorde att Jolie tog bladet från munnen.

– Jag behöver inte Brad. Jag har tillräckligt med älskare. Jag ligger inte med gifta män, hävdade hon enligt OK! Magazine.

I mars lämnade Aniston in en skilsmässoansökan och samma dag sågs Pitt och Jolie checka in tillsammans på ett lyxhotell i Palm Springs. Flera tidningar rapporterade att de såg ut som ett regelrätt par och att de inte gjorde någon hemlighet av det.

I slutet av 2005, efter att Pitt hade ansökt om att bli adoptivfar till Jolies barn Maddox och Zahara, började det plötsligt ryktas om att Jolie var gravid. Och visst var det så. I maj 2006 blev världens mest omskrivna par föräldrar.

– Under kvällen den 27 maj i Namibia, Afrika välkomnade Angelina Jolie och Brad Pitt dottern Shiloh Nouvel Jolie-Pitt till världen, sa parets presstaleskvinna Cindy Guagenti.

Angelina och Brad var till en början upp över öronen förälskade. Men samtidigt kämpade Brad med missbruksproblem.

Året därpå utökades barnaskaran med vietnamesiske pojken Pax, 15, och några månader senare stod det klart att Jolie var gravid igen. Den här gången med tvillingar. Den 12 juli 2008 kom till slut (idag elvaåriga) Knox Leon och Vivienne Marcheline till världen och lyckan var förstås total.

Det dröjde inte länge förrän paret började drömma om flera barn och Jolie uttryckte i flera intervjuer att hon ”älskar att vara gravid”.

– Det får mig att känna mig som en kvinna, sa hon till Vanity Fair.

Läkarens dom: Angelina kunde dö av en graviditet

Men drömmen om ytterligare ett biologiskt barn sprack då läkarna enligt OK! Magazine avrådde Jolie från att bli gravid igen då hon riskerade att drabbas av en stroke eller en hjärtattack.

Men Pitt och Jolie och trivdes mer än väl med sin stora barnaskara och nu började det istället spekuleras i när de skulle byta ringar. Men Pitt och Jolie förklarade flera gånger att det inte skulle bli något bröllop förrän homosexuella också skulle få gifta sig i USA.

Men 2012 förlovade de sig till slut och Pitt gav Jolie en enorm diamantring som han designat tillsammans med juveleraren Robert Procop.

Två år senare blev de man och hustru på sitt slott i Frankrike, Chateau Miraval. Döttrarna Zahara och Vivienne strödde rosenblad medan Shiloh och Knox var ringbärare. Jolie bar en uppseendeväckande klänning skapad av Donatella Versace, 64, där hela slöjan var broderad med barnens teckningar.

– För oss var det viktigt att dagen skulle vara avslappnad och full av skratt. Det var en speciell dag att dela med våra barn och en väldigt glad händelse för vår familj, sa de nygifta makarna till People Magazine.

”En relation fungerar inte om det endast är för barnen man håller ihop”

Men allt har inte varit guld och gröna skogar och amerikansk media har flera gånger under årens lopp kommit med påståenden om ”jättegräl” och diverse ”kärlekskriser”. Pitt och Jolie uttalade sig sällan, men en gång gjorde Jolie ett undantag i en intervju med tidningen Parade.

– Barnen stärker utan tvekan banden mellan mig och Brad, men en relation fungerar inte om det endast är för barnen man håller ihop. Man måste också vara intresserade av varandra och verkligen ha kul och underbart ihop. Och det har vi. Brad och jag älskar att vara tillsammans och är aldrig från varandra längre än tre dagar i sträck. Vi är verkligen tighta.

2015 hävdade dock den amerikanska tidningen National Enquirer att de stod i begrepp att skiljas. Jolie ska ha flirtat med en man i hennes dåvarande filmteam vilket ska ha gjort Pitt ”topp tunnor rasande”. Jolie å sin sida ska enligt tidningen anklagat Pitt för otrohet under en filminspelning i Tyskland.

Brangelina vinslott i Frankrike, samma plats de gifte sig på.

Den 15 september 2016 rapporterade TMZ att Jolie hade ansökt om skilsmässa. Hon hade dessutom begärt ensam vårdnad om barnen då hon påstod att Pitt hade aggressions- och missbruksproblem. Så pass att hon inte ville att han ens skulle få träffa dem.

Dock hävdade Page Six att anledningen till skilsmässan var att Brad hade bedragit Angelina med franska skådespelerskan Marion Cotillard, 43, som han spelade mot i filmen ”Allied”.

Pitt kommenterade sedan Jolies beslut om skilsmässa i ett uttalande till People Magazine.

”Jag är väldigt ledsen över det här, men det viktigaste just nu är våra barns välbefinnande.”

Jolie kommenterade sedan beskedet via sin advokat till samma tidning.

”Beslutet togs för familjens hälsa.”

Bägaren ska ha runnit över för Jolie under en flygresa då en berusad Pitt hamnade i storbråk med parets äldste son Maddox och det ryktades till och med om att han skulle ha misshandlat honom.

”Jag slutade med allt utom drickandet när jag skaffade familj. Under det senaste året blev det ett problem”

Pitt har senare erkänt att han haft svåra missbruksproblem.

– Jag kan inte minnas en dag sedan jag gick ut college där jag inte druckit eller rökt på eller tagit något annat. Och så inser man att det är som med cigaretter eller nappar. Ett sätt att fly från sina känslor. Jag slutade med allt utom drickandet när jag skaffade familj. Under det senaste året blev det ett problem. Jag tog inte tag i saker. Jag söp för mycket, sa han till GQ.

Sedan uppbrottet har Angelina i praktiken haft ensam vårdnad om de sex barnen och det har skrivits spaltmeter om den infekterade vårdnadstvisten som har kostat dem närmare 140 miljoner kronor i advokatkostnader. Men i våras satte en domare ner foten och bestämde att Pitt skulle få rätt att träffa sina barn.

– De har nu ett schema för barnen och det har förändrat en hel del för familjen. Nu får barnen tillbringa tid med båda sina föräldrar och de är lyckliga över det, sa en källa till ET Online.

Men hur bra det kommer att fungera i praktiken återstår att se. Pitt och Jolie har vitt skilda åsikter om barnuppfostran och är fortfarande som katt och råtta. Samtidigt sägs de ändå göra allt för att inte hamna i luven på varandra och istället försöka hålla sams.

– De börjar bli riktigt trötta på allt tjafs och önskar bara att få gå vidare med sina liv, har en initierad källa sagt till sajten 17online.

FOTO: TT

 

SENASTE NYTT!