LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Sandra Bullock fullständigt förkrossad efter partnerns tragiska död

17 nov, 2023 
Erika Svensson
Tre månader har gått sedan Bryan Randall tragiskt gick bort i ALS. Sedan dess har partnern Sandra Bullock försvunnit från rampljuset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarnaBrand logo
Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarna

Sandra Bullock, 59, genomgår en oerhört tuff tid. Den 5 augusti somnade hennes sambo Bryan Randall in i sviterna av ALS och sedan dess har skådespelerskan helt försvunnit från rampljuset.

– Det är med stor sorg som vi meddelar att Bryan Randall dog 5 augusti efter sin tre år långa kamp mot ALS, skrev familjen i ett meddelande.

Han blev 57 år gammal. Bryan ska ha somnat in omgiven av Sandra och sin familj.

– Vi är otroligt tacksamma för de outtröttliga läkarna som hjälpts oss att förstå, och de sjuksköterskor som blivit våra rumskamrater och ofta offrade sina egna liv för oss, skrev familjen vidare.

Annons

Sandra har försvunnit från rampljuset: ”Så utbränd”

Sedan dödsfallet har Sandra dragit sig tillbaka och hade inte setts till alls i offentligheten förrän hon härom veckan fotograferades göra ärenden på stan med dottern Laila. Hon tros ha dragit sig undan till sitt andra hem i Texas, som är mer privat än lyxkåken i hektiska Los Angeles.

Några filmjobb är inte på tapeten. Redan förra året sa Sandy att hon tänkte ta en lång paus från stressen i filmvärlden.

– Jag är så utbränd och jag är inte kapabel att fatta hälsosamma, smarta beslut och jag vet det, sa hon till Hollywood Reporter.

Sandra Bullock och Bryan Randall träffades när han fotograferade hennes sons födelsedagskalas 2015. Där bland kamerablixtrarna sade det bokstavligen klick!

Sandra Bullock
Annons
Sandra Bullock med Bryan Randall.

Bullocks känslosamma ord: ”Mitt livs kärlek...”

Ett år senare kom de tätt omslingrade till Jennifer Aniston och Justin Therouxs bröllop.

– Jag har hittat mitt livs kärlek. Vi delar två underbara barn – tre med Randalls dotter, myste Bullock.

2010 skilde sig Bullock från kvinnotjusaren Jesse ”Vanilla Gorilla” James efter hans omfattande otrohetsaffärer prytt skvallertidningarna. Flera kvinnor trädde fram och berättade om sina sexäventyr med Mr Bullock, och även denna gång gick Sandy under jorden och det återstår att se hur lång pausen blir denna gång – om hon någonsin återvänder till Hollywood.

Annons

Den 27 oktober skymtades Sandra Bullock för första gången sedan dödsfallet i offentligheten. Bryan somnade in för tre månader sedan.

FOTO: GICE / BACKGRID US / TT

Annons