80-talsikonen Samantha Fox och norska Linda Olsen har gift sig

Samantha Fox
Breaking

Modellen och 80-talsikonen Samantha Fox och fästmön Linda Olsen har gift sig.
Lördagen markerade det lyxiga bröllopet som innehöll allt och lite till.
Här är höjdpunkterna från festen!
0:46

Efter reklamen: Här fångas världsstjärnan på film under vilda festkvällen

(0:46)

Brittiska sångaren, fotomodellen och sexsymbolen Samantha Fox, 56, är en av 80-talets absolut mest ikoniska profiler.

I helgen gifte hon sig med fästmön Linda Olsen, 47. Här är allt vi vet om bröllopet!

Samatha Fox och Linda Olsen har gift sig

Samantha och norska flickvännen Linda träffades år 2016. Fyra år senare annonserade de deras förlovning. Efter en lång väntan fick de, i lördags, äntligen säga ”ja” till varandra.

Det förlovade paret var, likt många andra, tvungna att skjuta på vigseln och festen till följd av coronapandemins globala utbrott.

– Samantha och Linda är så lyckliga tillsammans och vill tillbringa resten av sina liv ihop. De är så kära att de vill ha det på papper också, säger en av parets vänner till The Sun.

Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

Se klippet här!

Allt vi vet om Samantha Fox och Linda Olsens bröllop

I internationell media benämns bröllopet som ett femstjärningt event med tårta i tre våningar, uppträdande från den ikoniska norska popduon och dyra bröllopsklänningar med generösa urringningar.

  • Festen ägde rum vid King's Oak Hotel i London, staden där det numera gifta paret också är bosatta. Enligt norska tidningen VG semestrar paret en hel del i Norge.

  • Bruden Samantha bar en uppmärksammad axelbandslös klänning med ett utsmyckat liv och ett långt släp. Slöjan var dekorerad med ädelstenar som föreställde en räv, det vill säga ”fox” på engelska.

  • Samantha anlände till vigseln i en vit taxi, dekorerad med stora rosa rosetter, och en nummerplåt med texten ”Sam and Linda are getting married, 18th June 2022”. Eftersom det regnade vid ankomsten fick stjärnan gå under vita paraplyer till krykan för att skydda klänningen.

  • Lindas två söner, Adam Olsen and Noah Olsen, tog henne till altaret och lämnade över henne till Samantha.

  • Samanthas mamma var den som tog henne fram till altaret. Hon avslöjade för tidningen OK! Magazine att hennes bästa vän, den brittiska rockbandslegenden Lemmy från Motörhead, som gick bort år 2015, hade erbjudit sig att lämna över henne vid ett eventuellt bröllop. Detta efter att Samathas pappa avled.

  • Deras åtta brudtärnor, fyra respektive, bara alla likadana rosa klänningar.

  • Den norska popduon Bobbysocks, bestående av Elisabeth (Bettan) Andreassen and Hanne Krogh, stod för underhållningen. Även norska Mamma Mia-profilen Lisa Stokke uppträdde på festen.

  • Båda de nygifta makarnas mammor närvarade vid firandet.

FOTO: CRJP / BACKGRID UK / TT

SENASTE NYTT!