TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Såhär har du aldrig sett "The Big Bang Theory"-skådisarna

10 nov, 2016 
Lina Linnros
"Snuskigt! Men jag älskar det" – så lyder en av kommentarerna på Kaley Cuocos otippade Instagrambild.
Annons

“The Big Bang Theory”-skådisarna Kaley Cuoco, 30, och Johnny Galecki, 41, spelar ett par i serien och har även varit ett par utanför serien. Det kanske inte är så konstigt att alla fans satte kaffet i fel strupe när Kaley lade upp den här bilden på sin Instagram för två dagar sedan:

Det fick dock sin förklaring relativt snabbt. På DailyNews kunde man läsa att bilden var från inspelningen av serien. I avsnittet drömmer Jim Parsons karaktär Sheldon Cooper en mardröm där hans rum blivit förvandlat till en sexhåla där Penny och Leonard hänger.

Kommentarerna rasar in och i skrivande stund är det över 2000 som skrivit, bland annat:

“Two of my favorite TV stars.

Thank you for ten years of the BBT!”
“Naughty, Naughty”
“You guys love each other.. Just be together”
“Damn she’s sexy as hell”
“Nasty baby but i love it!”

Rykten om att de skulle vara ett par igen började florera förra året då Kaley separerade från sin man, Ryan Sweeting, efter knappt två år som gifta. Även då tog hon hjälp av sociala medier för att kommentera och lade då upp en bild på henne och Johnny med texten:

– Vill verkligen inte göra er besvikna men det är ingen skandal, otrohet eller hemlig fling mellan oss. Jag och Johnny är bara bästa vänner.

Bästa vännerna Johnny Galecki och Kaley Cuoco.
Bästa vännerna Johnny Galecki och Kaley Cuoco.

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons