Artikeln innehåller reklamlänkar

Så var Hailey Biebers möhippa – se privata bilderna

Hailey och Justin Bieber gifte sig under hemliga omständigheter i september 2018.
Ett år senare planerar paret nu en påkostad bröllopsfest för nära och kära och i dagarna hade Hailey Bieber en vild möhippa.
Slå på ljud

Världsartisten Justin Bieber, 25, slog igenom redan som tonåring med megahiten Baby. Trots sin unga ålder har turerna i media varit många för artisten och under flera år hade han ett på- och av-förhållande med kändiskollegan Selena Gomez, 27.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Sommaren 2018 kom nyheten att Justin och supermodellen Hailey Bieber, 22, med dåvarande efternamn Baldwin, hade förlovat sig – bara veckor efter att de kommit ut som ett par. Förvåningen var stor hos många, men redan 2015 kom de första bilderna på paret. Då dementerade de alla romansrykten och sa att de endast var väldigt goda vänner. Men tre år senare började paret återigen ses tillsammans och bara veckor efter de tillkännagivit sitt förhållande friade Justin till Hailey på en restaurang i Bahamas.

Gifte sig i smyg

I september 2018 började rykten florera kring om Justin och Hailey hade gift sig, men det dröjde till november förrän giftermålet bekräftades. Justin Bieber la då ut en bild på sig själv och Hailey på Instagram med texten ”Min fru är fantastisk”. I samma veva bytte Hailey även efternamn på sitt Instagram-konto från Baldwin till Bieber.

Paret gifte sig under minst sagt hemliga omständigheter. Enligt flera amerikanska sajter ska bröllopet ägt rum i ett tingshus i New York, USA, där paret i all enkelhet skaffade ett äktenskapscertifikat. Sedan dess har turerna om en kommande bröllopsfest varit många. I början av året berättade en källa för 17online att festen skjutits fram.

– De hade hoppats på att få till det i januari och kan knappt vänta på att få fira tillsammans med vänner och familj. Men nu är januari här och ännu inget firande verkar vara inplanerat. De tänker inte stressa fram något utan vill i lugn och ro få allting perfekt. De har planerat detaljer fram och tillbaka och de har träffat pastorn flera gånger. Det viktigaste för dem är att de är tillsammans men självklart vill de ha en bröllopsfest, berättade källan då.

Möhippa inför bröllop nummer två

Nu verkar den påkostade bröllopsceremonin äntligen vara på gång. Enligt TMZ ska festligheterna äga rum på det femstjärniga hotellet Montage Palmetto Bluff i South Carolina, USA under den kommande veckan. Men innan Hailey och Justin återigen säger ja till varandra har Hailey haft en traditionsenlig möhippa tillsammans med sina vänner.

Tillsammans med bland andra vännen och modellkollegan Kendall Jenner, 23, sågs sällskapet börja kvällen på en restaurang. Enligt Dailymail fortsatte de därefter festandet på några av Los Angeles många nattklubbar och av bilderna att döma ser den kommande bruden ut att ha haft en rolig kväll.

FOTO: Instagram, TT

SENASTE NYTT!