LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Så tjänar Kris Jenner pengar på Kims nya son

11 maj, 2019 
Malin Ljung
Kim Kardashian Kanye West Kris Jenner 2019
Fans som längtar efter att få se bild och veta namnet på Kim Kardashians nya son kan få vänta länge. Orsaken är att Kris Jenner ställt krav och vill göra affärer på sitt nya barnbarn.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Under fredagen välkomnade Kim Kardashian, 38, och Kanye West, 41, en liten pojke till familjen. Han ska ha fötts i Los Angeles av en surrogatmamma.

Det var Kims syster Kourtney Kardashian, 40, som avslöjade för bebisens mormor, Kris Jenner, 63, att surrogatmamman befann sig på förlossningen. Detta mitt under inspelningen av talkshowen Ellen DeGeneres show.

– Min mamma vet inte ens det här, men Kims surrogatmamma har börjat föda så hon är på sjukhuset, sa Kourtney vilket fick Kris Jenner att tappa hakan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vad gör vi ens här då, kom igen Ellen!, svarade Kris Jenner.

Bebisen tvilling me Chicago West

Senare på kvällen meddelade Kim Kardashian via sin Twitter att pojken var född.

”Han är här och han är perfekt”, skriver Kim Kardashian på Twitter.

Någon bild har hon i skrivande stund inte delat med sig av, däremot avslöjade Kim att bebisen är tvilling med yngsta dottern Chicago, 1, som föddes av en annan surrogatmamma i januari 2018.

Annons

”Han är Chicagos tvilling, lustigt. Jag är säker på att han kommer förändras mycket men just nu ser han exakt ut som henne”, skriver Kim.

Samtidigt håller fansen andan inför namnbeskedet. Men de kan få vänta, för enligt uppgifter till Radar Online tjänar mormor Kris Jenner redan pengar på den lilla pojken. Och det är ett av hennes krav att föräldrarna för vänta med att berätta namnet för att hon ska hinna registrera en hemsida i hans namn.

Personalens vittnar om Kris Jenners reaktion

– Kris har sagt till Kim att hon måste berätta namnet för henne först av alla innan hon berättar för andra så att hon kan registrera en domän för hans personliga hemsida, säger en källa till sajten.

Personer som befann sig på Ellen DeGeneres show vittnar om att Kris Jenners reaktion efter Kourtneys avslöjande inte bara var ren glädje.

– Kris var lite sur för att hon fick reda på att Kims surrogatmamma var på förlossningen av Kourtney. Hon vill ha full kontroll över hela situationen och det hade hon inte.

Framför allt ska Kris Jenner ha blivit stressad över att hinna få ett kamerateam till förlossningen i tid.

– Hon ville verkligen fånga Kims reaktion när hon fick se sin nya bebispojke för första gången. Hon vill uppenbart försöka använda bilderna i förhandlingen av ett nytt kontrakt av Deal with E! som håller på att gå ut, säger uppgiftslämnaren.

Sedan tidigare har Kim Kardashian och Kanye West barnen North West, 5, Saint West, 3, och Chicago West, 1.

Annons