Så ser Twilight-Bella och Edwards dotter Renesmee idag

Twilight-karaktärerna Bella, Edward och Renesmee

Hela 10 år har gått sedan kärlekshistorien om Bella och vampyren Edward hade premiär.
Mackenzie Foy som spelade parets dotter Renesmee Cullen i Twilight-filmerna har hunnit bli 19 år gammal, så här ser hon ut idag!

Den första delen av Twilight-historien hade premiär för över 10 år sedan. Succéfilmerna som är baserade på Stephenie Meyers romaner kom att slå världen över och vampyr-hypen var ett faktum. Kärlekshistorien om karaktärerna Isabella “Bella” Swan och vampyren Edward Cullen pågick i hela fem filmer var av den sista delen var uppdelad i två filmer.

Kärleksrelationen mellan skådespelarna

Skådespelarna Robert Pattinson, 33, Kristen Stewart, 29 och Taylor Lautner, 28, förknippades länge med sina roller och konstigt var väl inte det med tanke på att Robert och Kristen även kom att bli ett kärlekspar i det verkliga livet. Till Twilight-fansens jubel blev de pojkvän och flickvän även när kamerorna hade slocknat och var ett av världens allra kändaste par.

De gjorde dock slut 2012 efter att det visade sig att Kristin hade varit otrogen med regissören Rupert Sanders. Sedan dess har paret blivit tillsammans en vända till och flera gånger synts ute tillsammans.

Renesmee Cullen har vuxit upp

I Breaking Dawn – part one, framkom det att karaktären Bella hade blivit gravid med Edward och i Breaking Dawn – part two, som var den allra sista filmen som släpptes, fick vi följa med i dottern Renesmee Cullens utveckling.

Twilight

Breaking Dawn – Part two hade premiär 2012. Foto: Summit Entertainment/TT

I år har det gått hela åtta år sedan den sista Twilight-filmen släpptes och Mackenzie Foy, som spelade Renesmee Cullen, har hunnit bli 19 år gammal. Den amerikanska barnskådespelerskan och fotomodellen som slog igenom världen över som till hälften människa och till hälften vampyr jobbar idag fortsatt som skådespelerska.

Mackenzie Foy

Mackenzie Foy var bara 11 år när hon spelade in Twilight-filmerna. Foto: TT

Från att ha varit 11 år gammal när filmerna spelades har hennes utseende naturligtvis ändrats en hel del. Så här ser Twilight-barnet ut idag!

Mackenzie Foy

Mackenzie Foy är idag 19 år gammal. Foto: PictureGroup/TT

Skådespelskarriären fortsätter framåt

Mackenzie Foy har sedan Twilight-tiderna gjort en hel del modelluppdrag för välkända varumärken som Guess, Garnet hill och Gap. Hon hade även huvudrollen i Disneys Nötknäpparen och de fyra världarna som hade premiär 2018.

Mackenzie Foy

Mackenzie Foy på premiären av Nötknäpparen och de fyra världarna. Foto: Angelo Nephtali/TT

FOTO: Summit Entertainment/TT/PictureGroup/TT