TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Så mycket tjänar porrstjärnan Puma Swede per scen

25 dec, 2017 
AvJoakim Almén
Den svenska porraktrisen Puma Swede har en lång och framgångsrik karriär bakom sig som porrskådis. I en längre porträttintervju i Aftonbladet avslöjar hon bland annat hur mycket hon tjänade per sexscen – under porrens DVD-guldålder under 2000-talet.
Annons

Johanna Jussinniemi, 41, är mer känd under artistnamnet ”Puma Swede” som hon anammade under 2000-talet då hon flyttade till Los Angeles för en karriär som glamourmodell. En glamourmodellskarriär som senare ledde till en porrfilmskarriär – där Johanna varit minst sagt framgångsrik. Hon är en av världens mest streamade porrstjärnor och har under åren hunnit med att spela in mer än 150 filmer, har sin egen hemsida där hon streamar on demand shower – på betalande fans begäran.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I en uttömmande intervju med Aftonbladet berättar Johanna om framtidsutsikterna som delägare till en hamburgerrestaurang i Malmö, sitt engagemang i sin egen uppmärksammade strippklubb, Club Privé, men också hur mycket att hon tjänade under porrfilmens guldålder – DVD.-tiden.

– 2 000 dollar för en boy/girl-scen. 2 500 dollar för ett analsex. Det var väldigt lättförtjänta pengar som skulle brännas, säger hon till Aftonbladet.

Exakt hur mycket pengar hon drar in nu vill hon inte gå in på intervjun. Men pengar som dras in, ja bränns ofta lika snabbt som de tjänades. En livsstil Johanna uppskattar.

– Pengar kommer, pengar går. Att samla på hög är inte min grej. Jag räknar erfarenheter i stället. Om någon frågar ”Ska vi dra till Miami” svarar jag ”När då?”.

Annons