LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Så mycket kostar Kim Kardashian och Kanye Wests barnflickor

22 jan, 2019 
AvLotta Gray
Kim Kardashian och Kanye West spenderar en otrolig summa pengar varje månad på barnflickor. Och inte lär det bli billigare med ett fjärde barn i sikte.
Annons

Kim Kardashian, 38, och maken Kanye West, 41, väntar sitt fjärde barn. Paret har sedan tidigare barnen North, 5, sonen Saint, 3, och lilla dottern Chicago, snart 1 och under 2019 kommer alltså ytterligare ett barn till världen. Men priset för att få hjälp samt skydda barnen från diverse faror, som exempelvis kidnappning, är skyhöga. Speciellt då Kim vill att säkerheten ska vara rigorös runt familjen.

Det kostar skyhöga summor att anställa barnflickor som avlastar föräldrarna, speciellt då de tar med de anställda på sina många resor. Summan lär landa någonstans på 9 000 000, alltså nästan en miljon kronor.

Får hjälp dygnet runt

– De har hjälp 24 timmar om dygnet och med ett barn till kommer det urholka deras ekonomi till slut. De har ju även en armé av folk, från säkerhetsvakter och kockar samt stylister så det är klart det blir dyrt och den högsta summan står nannyutgifterna för, berättar en källa till Radaronline.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nyligen lyckades programledaren Andy Cohen, 50, få med alla tre Kardashian-systrarna i den populära, amerikanska talkshowen Watch What Happens Live with Andy Cohen. Kim, Kourtney Kardashian, 39, och Khloe Kardashian, 34, var alltså alla tre samlade på en och samma plats för första gången på sju år – och det var här som Kim bekräftade att de väntar att fjärde barn via surrogat.

Och det finns en förklaring till varför ryktena började cirkulera om en kommande bebis långt innan nyheten bekräftades.

– Jag blev full på vår julfest och sa det till folk och jag kan inte komma ihåg vem jag berättade det för, avslöjade Kim i programmet.

Men Kim lär ha råd. I november 2017, när Kim lanserade sin parfym Crystal Gardenia, så tjänade hon 84 miljoner på en enda dag, enligt TZM.

FOTO: TT

Annons