TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Så lever Joe Exotics ex-man John Finlay efter Tiger king

06 apr, 2020 
Nu berättar Joe Exotics ex-man hur hans liv ser ut idag – efter den omtalade dokumentären Tiger King.
– Jag framställdes som en riktig missbrukare i serien, säger John Finlay till Se och Hør.
Annons
Zara Larssons nya erkännande – efter uppbrottet från BrianBrand logo
Zara Larssons nya erkännande – efter uppbrottet från Brian

Dokumentären Tiger King: Mord, kaos och galenskap har blivit en omtalad framgång för Netflix. Dokumentären handlar om några av de personer i USA som ägnar sig åt att föda upp stora kattdjur, som tigrar och leoparder. I Tiger King står Joe Exotic i centrum. Han är en av de som drev en privat djurpark i Oklahoma och utöver de var han även  countrysångare och under en kort period var han även presidentkandidat.

I serien får man flertal gånger följa John Finlay, som var en av Joe Exotics flera män. Till norska Se och Hør berättar nu John Finlay om sitt liv efter dokumentären. Han säger att han har lämnat all drama kring djurparken och och Joe bakom sig och att han nu blickar framåt.

– Jag mår bra. Jag är omgiven av bra människor i mitt liv och tar varje dag som det kommer. Aldrig någonsin skulle jag tro att jag skulle få prata med någon från en norsk tidning, skriver han till tidningen. 

Annons

Drogfri och missnöjd

Till Se och Hør säger han att han har varit drogfri i sex år och att han är missnöjd med hur han framställs i dokumentären Tiger King, där han enligt honom framstår som en hjälplös missbrukare.

– Jag framställdes som en riktig missbrukare i serien, och jag tror att det är en vanlig missuppfattning att det är så jag är, säger han.

Han berättar till tidningen att han idag arbetar som svetsare. Hans ex-man Joe sitter idag i fängelse, efter att ha dömts för djurplågeri och för att ha beställt och planerat ett mord. John berättar att  han och Joe idag inte har någon kontakt.

– Det har jag inte, och jag vill inte ha det heller efter hur bra jag mår som mitt liv är just nu. Jag ser fram emot framtiden och att fortsätta på denna positiva väg som jag befinner mig på just nu, skriver han.

FOTO: Netflix

Annons