Så lever bröderna i Hanson idag – 25 år efter megahiten MMMBop

Så lever bröderna i Hanson idag – 25 år efter megahiten MMMBop

Bröderna Hanson slog igenom på 90-talet med låten MMMBop.
Men vad gör de idag?
Läs här!

Bandet Hanson slog igenom under 1990-talet och blev minst sagt stora världen över. Bandet består utav syskonen Taylor Hanson, Isaac Hanson och Zac Hanson, och deras mest berömda sång är förmodligen MMMBop, som i dagsläget har över 130 miljoner spelningar på Spotify.

Men vad gör de idag, 25 år efter det stora genombrottet?

Bröderna Hanson om deras relation efter stora succén

Framgång och berömmelse kan ofta förändra människor, men bröderna Hanson har gjort sitt bästa för ha ett så normalt liv som möjligt - trots de stora framgångarna.

Trots uppmaningen från de två underhållningshuvudstäderna, Hollywood och New York, flyttade de tillbaka till sin hemstad i Tulsa med sina familjer år 2008 - och där har de bott sedan dess.

– Jag tror att vi har turen att vi alltid har varit lite av en anomali, säger Zac och fortsätter:

– Att vara bröder som inte bråkar så mycket och som delar en dröm, det är unikt. Vi har varit ett band länge, och många säger "Wow, du är normal", eftersom branschen har ett sätt att sätta spår hos människor. Men vi har alltid haft en riktigt stark platskänsla."

Så lever bandet Hanson idag – 25 år efter genombrottet

Idag har både Isaac, Taylor och Zac egna barn och familjer. Zac har fem barn tillsammans med hustrun Kate, Isaac tre barn med hustrun Nicole och Taylor sju barn med hustrun Natalie. Och de alla är tydliga med att familjen alltid går först.

– De kommer aldrig att gå genom världen och undra var de hör hemma, för det finns ett gäng människor som älskar dem", säger Zac.

– När jag har avslutat en konsert är det liksom "Vänta lite. Jag måste göra ett extranummer, sen så ringer jag dig för godnattsagan", säger Isaac varpå Taylor adderar:

– Att vara pappa är att offra allt du vill för det barnet. Jag kanske är mitt uppe i att träffa någon känd musiker, men förlåt, jag måste ringa min dotter och prata med henne om hennes dag.

Men utöver att vara pappor och makar är de alltså fortfarande musiker, och bandet är i dagsläget ute på en stor turné. Så kul!

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN