Artikeln innehåller reklamlänkar

Russell Crowe oigenkännlig – sanningen om förvandlingen

Russell Crowe spelar Fox News tidigare chef Roger Ailes i en ny serie.

För 18 år sedan gjorde Russell Crowe succé som den romerske generalen Maximus Decimus Meridius i filmen Gladiator och var i sitt livs bästa form. Nu filmar han en ny tv-serie, och det är knappt man känner igen honom!

År 2000 vann Russell Crowe, idag 54, en Oscar för sin huvudroll i filmen Gladiator där han var i sitt livs bästa form. Men den australiska skådisen är känd för att gå upp och ner i vikt för att gestalta olika filmroller. 2008 gick Russell Brand upp 30 kilo för spionthrillern Body of Lies, bara genom att äta en massa skräpmat och att inte röra sig.

– Om du vill gå ner i vikt väljer du bara att leva ett stillasittande liv, har han berättat och avslöjade även att han när han var som tyngst fick gunga fram och tillbaka i stolen för att ta sig upp.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu har skådespelaren gjort det igen!

Russell Crowe håller just nu på att spela in en ny tv-serie, som handlar om Fox News tidigare vd Roger Ailes, som dog förra året. Serien bygger på Gabriel Shermans bästsäljande bok The Loudest Voice in the Room där Roger Ailes sägs vara en bidragande orsak till USA:s president Donald Trumps framgång eftersom han arbetade som rådgivare åt Donald. Fox News har även  kritiserats för att vinklat nyheter till fördel för det republikanska partiet, som Donald Trump tillhör.

Russell Crowe bär fat suit

På nytagna bilder från filmandet av serien, som ännu inte har något namn, syns Russell Crowe i en så kallad fat suit och avancerad maskning och sminkning, allt för att han ska likna Roger Ailes så mycket som möjligt.

Filmen ska också beröra de sexuella trakasserier som flera kvinnor på Fox News anklagade Roger Ailes för och som gjorde att han sade upp sig 2016 från företaget.

Året efter dog Roger Ailes, 77 år gammal, i sviterna av hemofili, eller blödarsjuka, som det också kallas.

LÄS OCKSÅ: Angelina Jolie oigenkännlig – så här har vi aldrig sett henne

LÄS OCKSÅ: Disneystjärnan gripen av polis – är helt oigenkännlig

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!