LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Russell Brand har blivit pappa

09 nov, 2016 
AvLotta Gray
Russell Brand har ynglat av sig och fått barn. Nu väntar alla spänt på att få veta könet.
Annons

Det var inte många som visste men rockaren och komikern Russell Brand, 41, har ynglat av sig och en ny liten rockstjärna har nyligen sett dagens ljus. Det var under ett framstädande i Nottingham Playhouse som han avslöjade hemligheten från scenen.

–  Min flickvän har just fått ett barn.

På promenad med kärleken och numera mamman till hans barn.
På promenad med kärleken och numera mamman till hans barn.

Men han bekräftade inte vilket kön det var, berättar en källa till Mail Online. Den kvinna som lyckats tygla Russell heter Laura Gallacher, 27, och tidigare var han gift med sångerskan Katy Perry, 32, men nu verkar den svartklädde rockaren ha lagt sina vilda år bakom sig och vill satsa på familjelivet.

Annons
Russel Brand "outade" med en bild.
Russell Brand “outade” med en bild.

Han har ju tidigare berättat om sitt vilda sexliv och sin beroende av älskog men verkar nu alltså ha stadgat sig rejält.

– Jag lever i ett monogamt förhållande nu och är mycket lugnare. Jag gillar att det bara är så det är. Jag lever ett lugnt förortsliv nu ute på landet, har han tidigare berättar i “The Jonathan Ross show”.

Russell har målat barnets rum och börjat läsa babyböcker och den lilla familjen har två katter, 13 kycklingar och en hund så barnet lär växa upp i harmoni med naturen men även få en dos gitarr-riff förstås.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons