Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Robinson-stjärnan Ashley Massaro död – blev endast 39 år gammal

17 maj, 2019 
AvOla Brising
Robinson-profilen Ashley Massaro
Ashley Massaro blev känd för amerikanska folket efter sin medverkan i Robinson 2007. Under torsdagen fördes hon akut till sjukhus – och avled timmar senare, endast 39 år gammal.
Annons
Peters utspel mot Jannika i Robinson: ”Min värsta mardröm var att komma ihop med en vegansk feminist”Brand logo
Peters utspel mot Jannika i Robinson: ”Min värsta mardröm var att komma ihop med en vegansk feminist”

Wrestlingstjärnan och realityprofilen Ashley Massaro var från början gymnast. Hon tävlade i sin ungdom i skönhetstävlingar och blev 2002 Miss Hawaiian Tropic i USA och 2005 Miss Hawaiian Tropic i Kanada.

Men det stora genombrottet kom i 25-årsåldern. Hon blev nämligen en stor kvinnlig wrestlingstjärna efter vinsten i organisationen WWE:s Diva Search 2005 – en vinst som gav henne ett miljonkontrakt med organisationen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ashley Massaro i amerikanska Robinson 2007

Detta ledde också fram till att hon blev en av deltagarna i den amerikanska versionen av Robinson (Survivor) 2007. Trots sin fysiska styrka blev Ashley snabbt sjuk under inspelningen av programmet som det året skedde i Kina.

Hennes hälsotillstånd ledde till att hon röstades ut redan i andra avsnittet. Men hon blev trots det snart ännu mer känd efter att ha varit på omslaget av Playboy i april samma år.

Annons

Igår rapporterade tidningen People att Ashley under torsdagsmorgonen den 16 maj avled på ett sjukhus i New York. Dödsorsaken är enligt uppgift ännu inte fastställd, men i nuläget misstänker inte polisen att det ligger något brott bakom stjärnans död.

Enligt Daily Mail fördes stjärnan i ambulans från sitt hem på Long Island tidigt på torsdagsmorgonen, men huruvida hennes död har någon koppling till de hälsoproblem hon upplevde under inspelningarna av Robinson för 12 år sedan är ännu okänt.

”Vi är ledsna att höra om WWE-superstjärnan Ashley Massaros död”, skriver Wrestlingorganisationen WWE i ett uttalande.

De fortsätter:

”Hon var älskad av kollegor och fans över hela världen. Våra tankar går till Ashleys familj och vänner.”

Robinson-profilens kusliga Instagram-inlägg

Efter sig lämnar Ashley dottern Alexis, 18, som så klart är förkrossad. Inte minst eftersom Ashley redan för tio år sedan la wrestlingkarriären på hyllan för att ta hand om Alexis då hon var svårt sjuk och behövde vård i hemmet.

Annons

Så här i efterhand känns ett inlägg hon delade på Instagram den 5 januari aningen kusligt. Det känns nästan som om Ashley förutspådde sin död då man läser det idag. Hon skrev nämligen:

”De som dog igår hade planer för den här morgonen. Och de som dog imorse hade planer för ikväll. Ta inte livet för givet. Allt kan ändras på ett ögonblick. Så förlåt ofta och älska av hela ditt hjärta. Du kanske aldrig kommer att få chansen till att göra det igen.”

FOTO: Charles Sykes/REX, BARRY BROWN / SPLASHNEWS.COM

Annons