BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Robert De Niros barnbarn har dött – familjens stora sorg

03 jul, 2023 
Simon Lundh
Robert De Niro
Skådespelaren Robert De Niro med familj är i sorg.
Hans barnbarn Leandro har avlidit.
Annons
Lovisa Worge talar ut om dödsbeskedet: ”Det var sjukt tufft”Brand logo
Lovisa Worge talar ut om dödsbeskedet: ”Det var sjukt tufft”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skådespelaren Robert De Niro, 79, är i sorg. Hans barnbarn Leandro har gått bort. Något som hans mamma och Robert De Niros dotter Deana delade med sig av på Instagram.

På plattformen skrev hans dotter.

"Min vackra söta ängel. Jag har älskat dig bortom ord eller beskrivning från det ögonblick jag kände dig i min mage. Du har varit min glädje mitt hjärta och allt som någonsin varit rent och verkligt i mitt liv. Jag önskar att jag var med dig just nu. Jag önskar att jag var med dig . Jag vet inte hur jag ska leva utan dig men jag ska försöka fortsätta och sprida kärleken och ljuset som du så fick mig att känna när jag fick bli din mamma", skriver hon och fortsätter:

"Du var så djupt älskad och uppskattad och jag önskar att den kärleken ensam kunde ha räddat dig. Jag är så ledsen min baby, jag är så ledsen Vila i frid och evigt paradis min älskling".

Robert De Niros blev nyligen pappa för sjunde gången

Dreana är den äldsta av Robert De Niros sju barn.

För Robert kommer beskedet om barnbarnets död tätt inpå nyheten om att han har blivit pappa med sin flickvän Tiffany Chen.

FOTO: Anthony Behar

Annons