Skådespelarens tragiska bortgång – blev bara 33 år gammal

Robert Cormier

Instagram
Den kanadensiske skådespelaren Robert Cormier har avlidit.
Robert ska ha avlidit på sjukhus efter ett fall, enligt amerikanska medier.
Här är Hollywoodstjärnorna som dog i tidig ålder
0:43

Efter reklamen: Här är Hollywoodstjärnorna som dog i tidig ålder

(0:43)

Slå på ljud

Den kanadensiske skådespelaren Robert Cormier hade en storslagen karriär framför sig. Under hans 33 år han hann medverka i flera filmer och serier. Efter skådespelarutbildningen fick han en roll i serien Designated survivor.

Och efter det landade han rollen som han kanske blev mest känd för – nämligen som Kit Jennings i Netflix-serien Slasher. Rober har också medverkat i andra tv-serier, några är Ransom, American Gods och Heartland.

Skådespelarens tragiska bortgång – blev bara 33 år

Men nyligen kunde vi mötas av det tragiska beskedet, att Robert Cormier har gått bort, bara 33 år gammal.

Enligt tidningen Hollywood reporter dog Cormier på ett sjukhus i Etobicoke, Ontario, av skador som orsakats i ett fall. Något som hans syster Stephanie bekräftar.

”Han hade en passion för att hjälpa andra och var alltid ute efter att uppnå mer. Han njöt av filmkvällar med sin familj och såg mycket upp till sin far. Han har påverkat många människor under hela sitt liv, oavsett om det varit familj, lagkamrater eller vänner. Robs minne kommer att leva vidare genom hans passion för konst och film samt hans tre systrar, som betydde världen för honom.”, skrev hans familj i ett uttalande.

FOTO: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN