Artikeln innehåller reklamlänkar

Rob Kardashians krav efter avslöjandet om Blac Chynas pojkvän

Blac Chyna och Rob Kardashian

Rob Kardashian och Blac Chyna har minst sagt haft en stökig relation genom åren. Cyna har numera en ny pojkvän – vars mörka förflutna har gjort att bråket mellan exen trappats upp.

Vårdnadstvisten mellan Robert ”Rob” Kardashian, 31, och Blac Chyna, 30, fortsätter och blir allt smutsigare och smutsigare. Nu kräver Rob ensam vårdnad om dottern Dream, 2, sedan det framkommit att Blac Chynas nya pojkvän, rapparen Kid Buu, 30, är dömd för att ha misshandlat ett barn.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Han kommer att använda det mot Chyna i rätten, så klart, säger en källa nära familjen Kardashian till Radar Online och berättar att Rob är rasande över informationen som framkommit om Kid Buu.

”Känner ingen sympati för Chyna”

Enligt sajten åtalades rapparen för elva år sedan för grov barnmisshandel, rån, olaga hot och för att ha försvårat den rättsliga utredningen mot honom. Han erkände och fick en villkorlig dom på två år. Han ska även ha gripits för cannabis- innehav 2013.

Förra månaden hamnade även Kid Buu och Blac Chyna  i ett häftigt bråk på Hawaii och polis tillkallades.

– En person som var med dem larmade polisen. Hotellpersonalen tog emot både poliser och sjukvårdare och visade dem till parets svit. Ord stod mot ord när de skulle förklara vad som hade hänt. Det hela slutade med att ingen av dem greps och ingen fördes till sjukhus, berättade en källa för People strax efter händelsen.

Rob, som förlovade sig med Chyna 2016, har inget till övers för sitt ex.

– Han känner ingen sympati för Chyna och tror att hon startade bråket för att hon vill ha uppmärksamhet, säger uppgiftslämnaren.

Även Robs mamma, Kris Jenner, 63, ger sig in i vårdnadstvisten och står såklart på sin sons sida.

– Hon tycker inte att Chyna ger hennes barnbarn en trygg uppväxt.

Innan Chyna blev tillsammans med Rob dejtade hon rapparen Tyga, 29, som efter att paret gjort slut hade en romans med Robs halvsyster Kylie Jenner, 21.

LÄS MER: Rob Kardashian anmäler Blac Chyna – stryptes med iPhone-sladd

LÄS MER: Tävla om biljetter till Mello-finalen!

FOTO: ANGELA WEISS/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN