Uppgifter: Riverdale-paret Cole och Lili har gjort slut

​Riverdale-paret Cole Sprouse och Lili Reinhart har gjort slut

Efter en tids spekulationer står det nu klart. Efter två år tillsammans har Riverdale-skådespelarna Lili Reinhart och Cole Sprouse har gått skilda vägar.
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Slå på ljud

Riverdale-stjärnorna Cole Sprouse, 26, och Lili Reinhart, 22, har gjort slut. Paret föll för varandra under inspelningen till tv-serien för drygt två år sedan och har sedan dess varit över öronen förälskade i varandra.

Men nu rapporter E! News att de har valt att gå skilda vägar. Enligt en källa ska paret ha flyttat ifrån varandra – men möts dagligen under inspelningen till de nya avsnitten av tv-serien Riverdale.

– Lili och Cole gjorde slut tidigare i sommar. De två lever inte tillsammans nu, säger källan till sajten.

Minglade utan pojkvännen

När Lili Reinhart anlände till ett event i helgen kom hon utan sällskap och poserade ensam på röda mattan – utan pojkvännen Cole Sprouse i sikte.

Enligt E! News ska hon ha berättat för sajtens källa under eventet att de var slut med pojkvännen men att de nu är på ”god fot med varandra”.

– Just nu är det oklart hur det är emellan dem, men det verkar som att de skulle kunna gå att bli dem igen i framtiden, säger källan till sajten.

Efter eventet postade Lili Reinhart en skämtsam bild där hon sitter bredvid Cole Sprouse och skådespelarkollegan Kj Apa, med texten ”snälla sätt mig aldrig mellan dessa igen”, så förmodligen är det före detta paret väldigt goda vänner.

Gillade inte varandra till en början

De både skådespelarna har berättat att det inte var kärlek vid första ögonkastet mellan paret. De gillade faktiskt inte alls överhuvudtaget till en början.

– Jag tyckte hans röst var så irriterande, det var mitt första intryck. Men nu har den växt hos mig, sa Lili Reinhart.

Cole Sprouse beskriver den dåvarande flickvännen som svår till en början.

– Lili var svår att komma nära. Hon var väldigt blyg och reserverad. Jag tror det var ungefär halvvägs in i säsongen som hon började låta folk komma nära på riktigt, sa Cole Sprouse till E! News i en intervju om parets relation när de var tillsammans.

FOTO: TT/Michael Buckner, JAXON/MEGA

FRÅN FÖRSTASIDAN