BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Ricky Martin och svenska maken Jwan Yosef bekräftar skilsmässan – efter sex år

06 jul, 2023 
Ricky Martin och den svenska konstnären Jwan Yosef går nu skilda vägar.
”Vår största önskan nu är att fortsätta ha en sund familjedynamik”, skriver de enligt People.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hotell romantik-Merja Haanpääs relation till ex-maken – efter skilsmässan: ”Omgift”Brand logo
Hotell romantik-Merja Haanpääs relation till ex-maken – efter skilsmässan: ”Omgift”

– När jag mötte hans blick var det som ett slag i ansiktet. Det är det starkaste jag har varit med om. Det kändes som en tsunami: jag såg de kommande tio åren på en sekund, har Jwan Yosef tidigare berättat för Svenska Dagbladet .

Men nu kan ex-paret bekräfta att de går skilda vägar – efter sex år som gifta.

Ricky Martin och Jwan Yosef skiljer sig – efter sex år

”Vi har bestämt oss för att avsluta vårt äktenskap med kärlek, respekt och värdighet för våra barn och att hedra det vi har upplevt som ett par under alla dessa underbara år”, skriver popstjärnan och den svenske konstnären till People.

Ricky och Jwan har två barn tillsammans: dottern Lucia och sonen Renn. Till sajten förklarar de att det viktigaste just nu är barnen.

”Vår största önskan nu är att fortsätta ha en sund familjedynamik och en relation centrerad på fred och vänskap för att fortsätta den gemensamma uppfostran av våra barn, bevara respekten och kärleken vi har för varandra”.

FOTO: TT/imageSPACE

Annons