LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Ricky Martin och svenska maken Jwan Yosef väntar barn

01 okt, 2019 
Malin Ljung
Ricky Martin och Jwan Yosef väntar sitt fjärde barn
Mitt under söndagens galamiddag valde världsstjärnan Ricky Martin att avslöja att han och svenske maken Jwan Yosef väntar barn igen.
Det var när han höll tal som nyheten släpptes om att de ska få tillökning.
– Och för övrigt, jag måste avslöja att vi är gravida, sa Ricky Martin.
Annons
Ricky Martin och svenska maken väntar barn: ”Vi är gravida”Brand logo
Ricky Martin och svenska maken väntar barn: ”Vi är gravida”

Under söndagen arrangerades en välgörenhetsmiddag för mänskliga rättigheter i Washington, och där lyckades världsstjärnan Ricky Martin, 47, att sno allas uppmärksamhet med sitt speciella tal där han släppte glädjebeskedet att han och svenske maken Jwan Yosef, 35, väntar barn igen!

– Min familj är här, min make Jwan, jag älskar sig. Mina vackra tvillingar, Valentino och Matteo, de är också här. Jag älskar er med hela mitt hjärta, ni är min styrka, ni inspirerar mig varje dag. Ni motiverar mig att fortsätta göra vad jag gör och ni är underbara ungar, sa Ricky Martin i sitt tal.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För bara tio månader sedan fick familjen tillökning av lilla Lucia, hon var dock inte på plats.

”Vi är gravida”

– Lucia, min lilla tjej som inte är här med oss utan stannade hemma hos farmor, men hon är också ljuset i mitt liv, sa han innan talet plötsligt tog en oväntad vändning för gästerna:

– Och för övrigt så måste jag avslöja att vi är gravida, vi väntar!

Annons

Gravidbeskedet fick publiken att jubla högljutt medan Ricky Martin leende la till:

– Jag älskar stora familjer.

Ricky Martin avslöjade i januari 2018 att han och svenske Jwan Yosef gift sig. Och i december samma år utökades familjen med dottern Lucia. Sedan tidigare har Ricky Martin tvillingarna Valentino och Matteo som är 11 år.

De träffades för fyra år sedan i samband med en av Ricky Martins spelningar i London.

– När jag mötte hans blick var det som ett slag i ansiktet. Det är det starkaste jag har varit med om. Det kändes som en tsunami: jag såg de kommande tio åren på en sekund, har Jwan Yosef berättat för Svenska Dagbladet.

Svenskens känsla var att de hörde ihop och att de var menade för varandra.

– Någonstans vet jag att det inte var första gången som vi varit tillsammans. Det var en form av extrem igenkänning när jag såg honom i ögonen första gången.

FOTO: TT

Annons