TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Richard Gere har gift sig med 35 år yngre kärleken – och blivit pappa

28 apr, 2018 
AvLotta Gray
Richard Gere chockar alla genom att gifta sig på äldre dagar och blir dessutom bonuspappa till hustruns femårige son.
Annons

Superhunken Richard Gere, 68, har gått och gift sig på äldre dagar, enligt Page six. Bröllopet lär ha skett vid en privat cemoni där släkt och vänner  samlats  efter vigseln för att fira kärleken och Richard blir nu bonuspappa till frun, Alejandra Silvas, 35, femårige son Albert.

Paret lär ha träffats redan 2014 och börjat dejta men det var först ett år senare som de visade upp sin kärlkek offentligt och det råder inga tvivel om att Alejandra är upp över öronen förälskad. De har levt i olika världsdelar och haft trixigt att få ihop det men nu tar de alltså relationen till en ny nivå.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag var lite vilse och saknade ljus i mitt liv, och att möta honom gav mitt liv mening igen. Jag fick en känsla av att någon sträckte sig fram emot mig och visade mig den rätta vägen, har hon tidigare berättat, enligt W Magazine.

Och enligt en nära källa till de båda är de glada för att nu kunna planera och tillbringa framtiden ihop.

Annons

– De är så bekväma med varandra, har roligt tillsammans och ser fram emot den gemensamma framtiden, säger personen till People.

Tidigare var den sammetsögde skådisen gift med supermodellen Cindy Crawford, 52, i fyra år och han har även  18-årig sonen Homer med exfrun Carey Lowell, 57, som han inte riktigt drar jämt med. Hon har krävt honom på 740 miljoner kronor efter skilsmässan och paret är fortfarande inte överens.

Men  just nu finns inget smolk i bägaren för Richard utan han njuter av livet som gift för tredje gången.

Han slog igenom med sin skådespelarkarriär redan år 1982 genom sin roll i filmen En officer och en gentleman och har haft roller i stora filmer som American Gigolo, Pretty Woman och Den förste riddaren.

Han har också spelat mot svenska Lena Olin, 63, och medverkat i hennes make Lasse Hallströms , 71, film Bluffen samt Hachiko – En vän för livet.

Foto: IBL

Annons