Artikeln innehåller reklamlänkar

Realitystjärnan opererar fiffi igen – skaffar sig ny "designer-vagina"

Teen Mom-Farrah Abraham opererar vaginan.

Farrah Abraham älskar att synas och gör allt för att kunna leva på sitt kändisskap. Hennes senaste sätt att dra till sig uppmärksamhet var genom att skönhetsoperera sitt kön.

Realitystjärnan Farrah Abraham, 26, som slog igenom i amerikanska serierna ”16 & pregnant” och i ”Teen mom” gör allt hon kan för att synas och behålla en plats i rampljuset. 2013, året efter att “Teen mom” slutat sändas spelade hon till och med in porrfilmen ”Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom”. Året därpå kom även uppföljaren ”Farrah 2: Backdoor and more” och 2015 var hion med i brittiska ”Celebrity Big Brother”.

Eftersom hon livnär sig på att synas är det inte heller så konstigt att Farrah är fixerad vid sitt utseende. Hon har genom åren gjort både gjort läpp- och bröstförstoringar samt ett rumplyft, opererat hakan och lagt in kindimplantat. Och nu avslöjar Farrah att hon har opererat sin vagina också.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Det var igår, den 17 april som realitystjärnan la fler bilder och en video från skönhetskliniken på Instagram där hon sa att hon med hjälp av kirurgen Dr. Nazarim precis hade skaffat sig en ny ”designer-Vagina”. Dessutom gjorde hon en story till sina följare under ingreppet.

– Min vagina har fött en ny vagina idag, säger bland annat Farrah i en av filmerna.

I Instagramstoryn lovar hon sina följare att ingreppet är helt säkert, att det tog ungefär två timmar och att hon var vaken hela tiden under operationen.

Vad som är lite speciellt med ingreppet hon just genomgått är kanske framför allt att kirurgen tar bort delar av vaginan för att skapa ett nytt kön med ett annat utseende. Och det är inte billigt att skaffa sig en ny designer-Vagina. Cirka 75 000 kronor är ungefär vad det kostar även om Farrah med största sannolikhet fått sin nya vagina sponsrad av kliniken i utbyte mot bland annat Instagramfilmen.

I videon på Instagram berättar Farrah för sina följare vad de har att vänta sig både under och efter ingreppet om de väljer att göra som hon:

– Du kan inte ha sex på 30 dagar efter att du gjort designer-vagina-kirurgi.

En del följare har i vanlig ordning skrivit riktigt elaka kommentarer till henne. En person tweetar till exempel:

Fattar du att de flesta kvinnor INTE behöver göra sina vaginor trängre 2 – 3 gånger i månaden? Jag menar, det är uppenbart att du gör det, men jag kan bara föreställa mig slappt och stökigt det måste vara där nere.

Men med största sannolikhet bryr sig inte Farrah det minsta om vad några hatare tycker. Det är definitivt inte första gången hon filmar sina skönhetsingrepp och senast blev hon utskälld än mer efter att ha låtit sin då 8-åriga dotter Sophia filma då hon gjorde injektioner i rumpan.

Snippan, snapp, snut. Så var sagan slut… I alla fall för den här gången. För lita på att Farrah snart hittar ett nytt sätt att få uppmärksamhet igen.

Farrah Abraham när hon är ute och shoppar med dottern Sophia i Los Angeles 2018.

Farrah Abraham slog igenom i MTV-serien ”16 and pregnant" 2009.

Farrah Abraham födde dottern Sophia i ”16 and pregnant”.

Farrah Abraham attends the 2015 MTV Movie Awards at Nokia Theatre L.A. Live on April 12, 2015 in Los Angeles, California.Pictured: Farrah AbrahamRef: SPL997875 120415 Picture by: Splash NewsSplash News and PicturesLos Angeles:310-821-2666New York:212-619-2666London:[email protected]

När "Teen Mom” spelade hon in porrfilmen ”Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom" som den här bilden är ifrån.

Den första scenen med hennes manlige motspelare i ”Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom". 

Då hon marknadsförde sin porrfilm 2013 försökte hon först få folk att betala 50000 $ för att ta bilder med henne, men det funkade inte.

I mraknadsföringen av porrfilmen påstod Farrah Abraham att hon hade blivit så traumatiserad av sin manlige motspelares stora paket att hon varit tvungen att gå i terapi efteråt.

På turnén med porrfilmen var hon bland annat i Las Vegas.

Farrah Abraham 14 april 2018 på Coachella.

Den här Instagrambilden la Farrah Abraham ut från sin designer-vagina operation den 17 april 2018.

Även den här lilla filmen där Farrah Abraham berättar att hon opererar musen för sin egen skull ligger ute på hennes Instagram.

När hon väl gick ut från kliniken visade Farrah Abraham för sina följare att hon var lite öm i underlivet genom att lägga en ispåse mellan benen.

Foto: IBL, Instagram, Vivid, MTV

HETAST PÅ HÄNT TV:

EX ON THE BEACH: Så mycket ligger deltagarna 

LÄS OCKSÅ:

Här är våra 5 populäraste sexleksaker

”Teen mom”-stjärnan Farrah Abraham gravid igen

SENASTE NYTT!