Tv-pappan död – bara veckor efter sonens födsel

lane fernandez

Nya uppgifter om den amerikanska realitystjärnan från Teen mom är nu ute. Ett välkänt ansikte för reality-älskare i USA.
Nu är tv-profilen död. Han blev 28 år gammal. Allt detta bara tre veckor efter hans sons födsel.
0:46

Efter reklamen: Här fångas världsstjärnan på film under vilda festkvällen

(0:46)

Den amerikanska realityserien Teen mom: Young and pregnant har verkligen gått hem hos de amerikanska tv-tittarna. Även i Sverige är konceptet mycket uppskattat men här hemma heter det Unga mammor.

Under årens lopp har några riktiga realitystjärnor växt fram i Unga mammor, bland annat vet ju många vem Julia Bergman, 27, är och hennes son Milan, 6.

Malorie Beaver, 22, är USA:s motsvarighet och hon har även varit med i 16 and pregnant. I två säsonger har vi fått följa henne tillsammans med ex-pojkvännen Lane Fernandez, närmare bestämt i säsongerna år 2020 och år 2021.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Realitystjärnan död – 3 veckor efter sonens födsel

Men nu kommer chockerande nyheter. Malories ex-pojkvän Lane Fernandez är död. Han blev 28 år gammal.

Efter uppbrottet från Malorie gifte sig Lane med Kylee Rose Fernandez. I ett inlägg på Facebook delar hon nu med sig av de otroligt tragiska nyheterna.

”Jag är ingenting utan dig babe... Jag älskar dig till månen och tillbaka och jag vet att du tittar ner på oss. Jag kommer sakna dig i all evighet”, skriver hon.

Hon berättar också att hon älskade hur han var som pappa, även om han bara hann känna sin son i tre veckor. Paret har nämligen en son tillsammans, som kom till världen bara tre veckor före Lanes tragiska död.

Lane har också en dotter från förhållandet med Malorie.

”Du kommer för alltid vara en klippa att luta sig mot, min bästa vän. Jag saknar dig mer än någonting baby”, avslutar hon inlägget.

Det är fortfarande oklart vad som är den verkliga orsaken bakom Lanes död. Enligt People har man nu sökt mer kring saken.

Lane Fernandez

Lane och nyfödde sonen.

FOTO: LANE FERNANDEZ/FACEBOOK

Theoz avslöjar – så går kärlekslivet

Se klippet här!

FOTO: FACEBOOK, MTV

SENASTE NYTT!