BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Uppgifter: Real Housewives-paret skiljer sig – svaret efter ryktet

04 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Mauricio Umansky och Kyle Richards
Mauricio Umansky och Kyle Richards
Flera medier rapporterar nu att The Real Houswives of Beverly Hills-paret Kyle Richards Mauricio Umansky har valt att gå skilda vägar – efter 27 år tillsammans.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”Brand logo
Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”

Mauricio Umansky, 53, och Kyle Richards, 54, träffades på en nattklubb 1994 och föll snabbt för varandra. Redan samma år förlovade de sig och 1996 gifte de sig.

– Jag var så glad och exalterad – det var en dröm för mig. Så fort vi började dejta kände jag att han var den rätte, sa Kyle till tidningen The Knot 2021.

Det dröjde dock fram till 2010 innan paret blev kända för allmänheten – när de var med i The Real Housewives of Beverly Hills. Programmet går ut på att följa några välbärgade kvinnor i Beverly Hills, och dokumenterar deras glamourösa vardag och kärleksliv. Därefter var Kyle med i de kommande tolv säsongerna.

Kyle och Mauricio Richards äktenskap – paret talar ut

Kyle och Mauricio har tre barn tillsammans: Alexia, 27, Sophia, 23 and Portia, 15. I januari 2021 firade de sitt silverbröllop efter 25 år som gifta.

– Vi har såklart haft vissa tuffa stunder, men aldrig någonsin ett ögonblick där vi inte har varit på samma sida. Vi älskar varandra mer än någonting annat, och vi är i det här tills dagen vi dör, berättade då Kyle för The Knot.

– Vi älskar verkligen att umgås. Du vet, vi har ett hus i Aspen och det har blivit en riktig fristad för oss. Även om vi aldrig förlorar vår kärlek åker vi dit för att bli kära igen, sa Mauricio i samma intervju.

Annons

Efter 27 år som gifta rapporterar nu flertal medier att paret har valt att gå skilda vägar.

– Kyle och Mauricio har varit separerade ett tag nu men bor fortfarande under samma tak. De förblir vänskapliga när de tar reda på vad som händer härnäst för dem och deras familj, säger en nära källa till People.

Efter skilsmässoryktet – Kyle Richards ryter ifrån

Mysteriet tätnade dock desto mer, när Kyle publicerade ett inlägg på sin Instagram där hon dementerar ryktena om att hon och Mauricio skulle ha skiljt sig.

Angående nyheterna om oss som kom i dag… Alla påståenden om att vi skulle ha skiljt oss är falska”, skriver Kyle på sin Instagram.

Hon fortsätter:

Men ja, vi har haft ett tufft år. Det mest utmanande året av vårt äktenskap. Men vi både älskar och respekterar varandra enormt.”

FOTO: AGNY, MACE, RFAP20 / BACKGRID US / TT och Billy Bennight / Zuma Press

Annons