Reaktioner över Jennifer Aniston och Courteney Cox bikinibilder

Jennifer Aniston och Courteney Cox juni 2019

Ålder är bara en siffra! Det bevisade Vänner-stjärnorna Jennifer Aniston och Courteney Cox när de firade med en dag på stranden att den sistnämnda fyllt 55 år. Skådespelarna ser inte ut att ha åldrats en dag sedan Vänner hade premiär för 25 år sen...

Vänner-stjärnorna Jennifer Aniston, 50, och Courteney Cox, 55, firar i dagarna den sistnämndas födelsedag med stil. Tillsammans befinner de sig Cabo San Lucas i Mexiko, där även vännerna Mary McCormack, Kristin Hahn och Jason Batemans hustru Amanda Anka befinner sig. En tjejresa som de sent kommer glömma.

Även om sällskapet inte skryter med sin närvaro hann de häromdagen med en tripp till havet där de fångades på bild, med stora leenden njöt de av solen i bikinis.

Bilderna har fått Jennifer Anistons och Courteney Coxs fans att häpna över skådespelarnas fysik, de ser nämligen inte ut att ha åldrats en dag sedan de spelade in tv-serien Vänner som hade premiär för 25 år sedan.

Bikinibilderna på Courteney Cox och Jennifer Aniston

”50 och underbar”, skrev en person enligt The Sun.

”Jag kan knappt tro att Monica är närmare 60”, skrev ett annat fan och refererade till Coxs roll i Vänner.

En person som dock inte synts till under resan är Courteney Coxs pojkvän; Snow Patrol-gitarristen Johnny McDaid. De två har varit ett par sedan 2013 och efter ett år förlovade de sig.

Kärlekslyckan blev tyvärr inte långvarig, för ett år efter förlovningen gick Cox och McDaid skilda vägar i ett halvår – innan de åter igen började dejta varandra. Men något längre än så har de inte kommit, enligt uppgifter dejtar de fortfarande under förhållandena att McDaid bor i Storbritannien och Courteney Cox bor ensam i Los Angeles.

Vänner-tjejernas nya bild

Hon verkar dock inte sörja över det, häromdagen publicerade Courteney en bild på sig själv tillsammans med Jennifer Aniston och Vänner-kollegan Lisa Kudrow.

”Hur lycklig är inte jag som får fira min födelsedag med de här två??? Jag älskar er tjejer. Så mycket”, skrev hon till bilden.

Sedan tv-serien Vänner slutade sändas har fansen aldrig slutat hoppats på en återförening, och skådespelaren Jennifer Aniston retades för bara några veckor sedan med att det kanske finns en möjlighet för en framtida nyinspelning.

– Jag skulle vilja göra det, tjejerna vill det. Och killarna också, det är jag säker på. Lyssna, vad som helst kan hända, sa hon i en intervju med Ellen DeGeneres.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!