BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Ray Liottas dödsorsak fastställd – ett år efter bortgången

09 maj, 2023 
Ray Liotta
Skådespelaren Ray Liotta dog i sömnen för ett år sedan, han blev 67 år gammal.
Nu är dödsorsaken fastställd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolin om Pugh Rogefeldts död: ”Tragiskt”Brand logo
Anna Brolin om Pugh Rogefeldts död: ”Tragiskt”

I maj 2022 gick framgångsrika Hollywood-skådespelaren Ray Liotta bort. Skådespelaren blev 67 år gammal och dog i sömnen då han befann sig i Dominikanska Republiken för att spela in filmen Dangerous Waters.

Nu, ett år efter det plötsliga bortfallet, är dödsorsaken fastställd.

Ray Liottas dödsorsak fastställd – ett år efter bortgången

Det var TMZ som var först med att rapportera om Rays dödsorsak. Enligt handlingar från sjukhuset som tidningen fått ta del av dog skådespelaren en naturlig och icke våldsam död.

Vad som ska ha orsakat hans död var vätska i lungorna som ledde till akut hjärtsvikt.

Läkaren har även fastställt att skådespelaren led av åderförkalkning, vilket innebär fett som under en längre tid samlats på insidan av blodkärlen, som gjort det svårare för blodet i kroppen att kunna passera.

Ray Liottas karriär – framgångsrik skådespelare

Ray hann under sin karriär spela in flera stora filmer och tv-serier som han blev välkänd för, framför allt under 80-talet.

Mest känd var han för sin roll som Henry Hill, från sin medverkan i filmen Goodfellas eller Maffiabröder som den kallas på svenska, där han spelade huvudrollen.

Efter succén tog hans karriär fart ordentligt och Ray medverkade sedan i filmer som bland annat No escape, Unforgettable, Identity och Wild Hogs.

FOTO: LuMarPhoto / Steven Bergman

Annons