Raseriet mot Victoria och David Beckhams nya beslut

Victoria Beckham och David Beckham

Efter flera skilsmässorykten får Victoria och David Beckham nu motta kritik – hård kritik.
– Tyvärr, säger Piers Morgan i Good Morning Britain.

[ YouPlaySinglePlayer video=”517,355,330068″ ap mute ]

Victoria och David Beckham har varit gifta i 20 år, men de senaste åren har kändisparet förföljts av rykten om att de ska gå skilda vägar. Själv har paret förnekat uppgifterna, men medgett att deras äktenskap både har gått upp och ner – precis som i de flesta relationer.

Förra året försökte makarna avfärda skilsmässoryktena genom att Victoria gjorde en stor intervju och lät sig plåtas med barnen på omslaget till Vogue. I intervjun fokuserade dock Victoria mest på hur bra det långa äktenskapet varit för deras respektive karriärer:

– Allt handlar om att hålla ihop familjen. Vi är så mycket starkare alla sex ihop än vad vi skulle vara som individer. Vi respekterar familjebandet, och det är nyckeln, sa hon bland annat.

“Inte för multimiljonärer”

De fick sitt första barn 1999 och några år senare kunde de titulera sig fyrbarnsföräldrar till: Brooklyn, 20, Romeo, 17, Cruz, 14, och Harper, 8.

Nu är paret i rampljuset igen. Det är under sändningen av tv-programmet Good Morning Britain, som Piers Morgan, 55, tog chansen att pika paret.

Paret driver tillsammans ett eget modemärke. Kollektionen med handväskor uppges ensam vara värd runt 20 miljoner svenska kronor. Men nu under coronakrisen går staten in och tar 80 procent av den anställdes lön. För paret innebär detta att de slipper betala kostnaden för 30 anställda – samtidigt som de tvingas ner tjugo procent i lön.

Denna menar Piers att Victoria och David inte bör nytta – då de är goda för miljarder. Han menar på att de utnyttjar de brittiska medborgarna – trots att de med god marginal kunnat betala lönerna själv.

– Tyvärr, men detta system är inte för multimiljonärer som er två, säger han i programmet.

Susanna Reid försvar paret

Susanna Reid, 49, som är chef för morgonprogrammet med Piers, var dock snabb med att gå i försvar för paret, eftersom det inte anges vem som kan använda krispaketen säger hon.

Piers höll dock inte med alls.

– Beckham-paret behöver inte hjälp. De kan betala sina egna anställda, säger han i programmet.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!