LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Raseriet efter familjebeslutet om Honey Boo Boo: "Kommer inte undan med det"

16 feb, 2018 
Malin Ljung
Honey Boo Boos pappa rasar mot exfrun och storbråket om dottern är ett faktum.
Annons

Det har gått över ett år sedan Alana “Honey Boo Boo” Thompsons, 11, föräldrar Mama June och Sugar Bear gick skilda vägar. Sedan dess har det hänt massor för tv-familjen; Sugar Bear har gift om sig, och Mama June har via oräkneliga metoder gått ner över 150 kilo.

Men det finns fortfarande ett stort frågetecken kvar mellan dem – nämligen vårdnaden om yngsta dottern. Nu bor Alana med mamman, något som hennes far inte är jättenöjd med. I ett nytt klipp går han nämligen till verbal attack mot exfrun.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag hatar när du beter dig som den dumma typ av kvinna du är, säger han och fortsätter:

– Jag vet vad det är du försöker med, jag visste att jag inte kunde lita på att du skulle hålla dig till vår överenskommelse. Och jag vet att du har en man som bor i huset!

Enligt Radar Online har June inte tillåtet särskilt mycket umgänge mellan far och dotter sedan skilsmässan 2016, hon hävdar att Alana är känslomässigt skadad på grund av Sugar Bear och att han inte kommer få se sin dotter förrän han söker hjälp för sitt beteende. Han hävdar å andra sidan att de har en muntlig deal om dottern:

Annons

– Jag visste att June skulle försöka hålla mig borta från Alana. Hon försöker sabotera vår relation, men det funkar inte med mig, det kommer inte hända, säger Sugar Bear ilsket.

Han passar samtidigt på att än en gång uttrycka sina känslor för exfrun Mama June:

– Du kommer inte undan med det här, det här är sista gången du jävlas med mig. Du är en elak bitch June, dra åt helvete!

Här är de nya bilderna på Mama June efter viktraset:

FOTO: Ibl, Youtube

Annons