TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Pojkvännens kamp för Kourtneys barn: ”En komplicerad situation”

04 jul, 2018 
Kourtney Kardashian och kärleken Younes
Kourtney Kardashians och Scott Disicks nya kärlekar gör allt för att ställa sig in hos barnen, men det är en av dem som lyckats bättre än den andra.
Annons

Kourtney Kardashians, 39, och Scott Disicks, 35, relation fick ett definitivt slut i början av 2017 efter att det länge ryktats om att paret var tillbaka på banan efter ett tidigare uppbrott. Men månader efter det syntes Kourtney ihop med nya kärleken Younes Bendjima, 25, och ytterligare några månader efter det träffade Scott sin nya kärlek Sofia Richie, 19.

Tillsammans har Kourtney och Scott de tre barnen Penelope, 5, Mason, 8, och Reign, 3, och nu försöker bådas nya respektive att få ett gott omdöme av barnen. Men Kourtneys pojkvän Younes har den en aning svårare för sig än vad Scotts flickvän Sofia har.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Både Younes och Sofia gör allt de kan för att vara en cool person framför barnen. Younes försöker göra allt för att vara den roliga, sjyssta och accepterande framför barnen, medan Sofia redan är det. Men Scott har också sett till att Sofia har fått tillbringa mer tid med barnen är vad Younes har fått, och barnen har därför redan lyckats skapa ett starkt band till sin pappas nya flickvän, säger en uppgiftslämnare till den amerikanska sajten Hollywoodlife.

Annons

Sofia har redan fått hänga med på en hel del familjeaktiviteter, och det är ingen hemlighet för Younes att hon och barnen kommer väl överens – barnen låter det inte direkt undgå honom.

– Barnen pratar om Sofia hela tiden. Att ha roligt och vara skojig med barnen kommer helt naturligt för Sofia, hon älskar att ta hand om dem och att leka med dem. Men det är svårare för Younes, samtidigt som det är viktigt för honom att göra både barnen och Kourtney lyckliga. Det är en komplicerad situation men Younes känner en stor press över att gå hem lika väl som Sofia hos barnen, fortsätter källan.

FOTO: Ibl

Annons