LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Upptäckten efter Lady Gaga och Bradley Coopers romansrykte

28 feb, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Lady Gaga Bradley Cooper på Oscarsgalan
Ingen kan väl ha missat uppträdandet under Oscars-galan som fick många att fundera om relationen mellan Lady Gaga och Bradley Cooper verkligen bara är vänskaplig. Nu har Bradleys flickvän, Irina Shayk, fått nog.
Annons

Stefani ”Lady Gaga” Germanotta, 32, och Bradley Cooper, 44, tog världen med storm med filmen A star is born, där de båda har huvudrollerna. I den musikaliska dramafilmen spelar de ett kärlekspar och på bioduken kan man se en riktig kemi mellan karaktärerna.

Många har pratat om kemin mellan Lady Gaga och Bradley i filmen men även i verkliga livet, som exempelvis när de uppträdde tillsammans i Las Vegas nyligen. Efter att Lady Gaga kom till Grammy Awards utan sin förlovningsring och fästmannen Christian Carino, 50, vid sin sida sattes ryktena igång på riktigt.

Lady Gaga och Bradley uppträdde med låten Shallow från A star is born under Oscars-galan och det var minst sagt hett mellan dem uppe på scen. Efteråt diskuterade fansen hejvilt i sociala medier och många påstod att Lady Gaga och Bradley är förälskade.

Bradley Coopers flickvän kan ha avföljt stjärnan

I publiken på Oscars-galan satt Bradleys flickvän, modellen Irina Shayk, 33. Paret har varit tillsammans i över fyra år och har tillsammans ettåriga dottern Lea.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

The Sun skriver nu att Irina har avföljt Lady Gaga på Instagram. En källa berättar för tidningen att Irina är trött på att se alla Lady Gagas inlägg om hur mycket Bradley betyder för henne.

Dock finns det inte riktigt några bevis på att Irina någonsin har följt Lady Gaga på Instagram och de verkade vara väldigt vänliga mot varandra under Oscars-galan. En källa berättar även att Irina känner sig trygg i sitt äktenskap och att hon vet att hon har hela Bradleys hjärta.

Tidigare har Lady Gaga fått frågan om hon skulle kunna dejta Bradley Cooper och hennes svar var oväntat för många.

– Absolut inte, sa Lady Gaga under en intervju med radioprogramledaren Howard Stern, 65.

FOTO: TT

Annons