Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Jenna Jamesons sorg – 5 år efter tragiska beskedet om sönerna

21 jun, 2019 
AvOla Brising
Jenna Jamesons söner
För fem år sen förlorade Jenna Jameson vårdnaden om sina tvillingsöner Jesse och Journey som hon har med kampsportare Tito Ortiz. Nu lägger hon ut bilder på pojkarna i sociala medier och skriver att hon hoppas på att snart få träffa dem igen.
Annons
Nöjesvärlden avsnitt 2Brand logo
Nöjesvärlden avsnitt 2

Den forna porrfilmstjärnan Jenna Jameson, 45, och hennes ex, kampsportsproffset Tito Ortiz, 44, separerade i början av 2013. Därefter påbörjades en lång och infekterad vårdnadstvist om deras tvillingsöner Jesse och Journey, 10. När Tito dessutom slängde ut Jenna från sin stora lyxvilla våren 2014 efter att han inlett ett nytt förhållande med Amber Miller, 42, gick det snabbt utför med Jennas psyke.

En tidigare assistent åt den före detta porrstjärnan, Britney Markham, berättade senare samma år att Jenna kort efter att ha blivit utslängd började överkonsumera alkohol och narkotiska preparat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag insåg att Jenna inte ville ha hjälp efter att jag blev vän med henne igen. Och jag lät henne bo med mig i en månad. Det var den galnaste tiden i mitt liv, sa Britney till sajten Radaronline.

Jenna Jameson förlorade vårdnaden om barnen strax därefter.

Annons

Jenna Jamesons nya besked om sönerna

Anledningen till att Jenna la porrkarriären på hyllan 2010 var pågrund av sina tvillingpojkar. Hon ville då satsa helhjärtat på mammarollen och blev såklart förkrossad när hon inte längre hade vårdnaden om dem.

De senaste fem åren har Jenna försökt bygga upp sitt liv igen efter förlusten av sönerna. 2015 träffade hon den israeliske affärsmannen Lion Bitton som hon något år senare fick dottern Batel Lu, 2, med. Jenna har även konverterat till judendomen för Lions skull och de är numera förlovade.

Den senaste tiden har hon till sist orkat börja prata om sina två söner igen. I september svarade hon ett fan, som frågade om Batel träffat sina bröder än på Instagram, och skrev:

– Tyvärr inte. Det är viktigt för mig och jag hoppas att det en dag ska kunna ske.

Under en frågestund på Instagram i maj skrev Jenna om sina förhoppningar inför framtiden, att hon hoppas att snart kunna träffa sina söner igen och att hon hoppas kunna få fler barn.

Alldeles nyligen la Jenna dessutom ut en bild av sig själv och en av sönerna och skrev utan några ytterligare kommentarer:

”LOVE, LOVE, LOVE”

Nu håller vi tummarna för att Jenna snart i varje fall ska få träffa Jesse och Journey igen, och att de även ska få möjlighet att träffa sin lillasyster.

FOTO: Keith Mayhew/TT, Instagram

Annons