Playboy-modellen döms efter omtalade nakenbilden på gymmet

Dani Mathers la ut en bild från gymmet – porträtterad en naken kvinna. Nu döms den forna Playboy-modellen.

Ta bild på gymmet efter träningspasset? Tänk en gång till på vad du publicerar, nu har nämligen den före detta Playboy-modellen Dani Mathers, 30, dömts efter bilden hon la upp för två år sen.

Förvisso var det ingen klassisk selfie hon dömdes för, utan Danis bild på Snapchat var ett smygtaget foto på en naken kvinna i duschen.

“Om inte jag kan få bort den här bilden från näthinnan, ska inte ni heller”, skrev Dani Mathers till bilden på den 71-åriga kvinnan.

Fansen började omedelbart kritisera henne, vilket fick 30-åringen att be om ursäkt på Twitter:

“Jag förstår fullt ut allvaret av denna post och att jag har sårat många människor, kvinnor. Att kroppshåna är inte okej, och det är inget skämt… Det var menat att vara en del av en privat konversation som aldrig borde ägt rum”, skrev hon.

Trots den innerliga ursäkten från botten av hennes hjärta anmäldes Dani för bilden, och nu har hon fått sin dom. Enligt TMZ ska domaren ha gett henne två alternativ: fängelse i 45 dagar och tre års villkorlig frigivning, eller 30 dagar graffitisanering plus tre år villkorligt. Dani valde det sistnämnda.

https://www.instagram.com/p/BE9wUfjLbxx/?taken-by=missdanimathers

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges ilska: Därför tog jag bort den kritiserade bilden

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan – Joel, 28, är Anitha Schulmans nya kärlek: ”Vi är jättekära”

FOTO: Stella, Instagram

SENASTE NYTT!