LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Pitts beslut efter bråken med barnen – bildar ny familj med Ines, 30

04 jan, 2024 
Erika Svensson
Pitts beslut efter bråken med barnen – bildar ny familj med Ines, 30
Har man blivit utfryst från sin första familj får man helt enkelt bilda sig en ny.
Det verkar i alla fall vara Brad Pitts taktik!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

mNyblivna 60-åringen Brad Pitt lär knappast vinna utmärkelsen ”Årets pappa”, i alla fall inte nu. För ett par veckor sedan blev det känt att sonen Pax, 20, skrivit ett ilsket Instagram-inlägg riktat mot Bullet train-skådisen, där Brad kallas för ”rövhål” och ”en vidrig och äcklig människa” som gjort livet för sina närstående till ett ”riktigt helvete”. Kort senare skrev dottern Zahara, 18, in sig på college under namnet Zahara Jolie, vilket tyder på att hon likt storebror Maddox, 22, tagit bort pappas kända efternamn.

De tre äldsta barnen har sagt upp alla kontakt med Brad och de yngsta träffar han väldigt sällan. Istället tillbringar de all tid med mamma Angelina Jolie, 48.

Lite kontakt har Hollywoodstjärnan fortfarande med de tre yngsta barnen Shiloh, 17, och 15-åriga tvillingarna Knox och Vivienne – med betoning på lite. Någon bättring ser inte heller ut att finnas i sikte. Då finns det nog bara ett alternativ kvar för Brad för att få tillbaka familjelivet han förlorade vid skilsmässan: Att få nya barn med 30 år yngre flickvännen Ines de Ramon, 30.

Annons
Ines de Ramon.

Först sambor – sedan barn

Brad och Ines har varit ett par i över ett år och har nyligen blivit sambor.

– De är betuttade i varandra och hon har flyttat in i hans lyxhus, ett bevis på hur seriösa de är med varandra. Han har vetat sedan början att Ines vill bli mamma och det är något de har diskuterat länge, i och med deras stora åldersskillnad, säger en källa i ”Closer magazine”.

Skådisens vänner är förvånade över att han är villig att föröka sig på nytt, men han sägs se fram emot nya blöjbyten.

Annons

– Han insisterar på att det är något han verkligen vill och efter allt han varit med om med sina barn är han sugen på en nystart och skapa nya minnen. Han blir ju inte yngre så det kommer hända förr eller senare, säger källan.

Brad och Ines.
Brad och Ines.
Annons

Uppmanas ta kontakt med barnen

Det betyder däremot inte att han har gett upp hoppet om att återförenas med sina äldsta avkommor.

– Han har skrivit brev till dem alla och bett dem att meditera ihop med honom nästa år som ett sätt att bygga upp en relation igen. Ines har varit väldigt stöttande och uppmanat honom att göra vad han kan för att hela de trasiga relationerna – särskilt om barnen får ett halvsyskon inom en snar framtid!

Angelina och Brad.

Efter exets barnplaner: Angelina flyr

Om Brad får nya barn med Ines så kommer inte exfrun Angelina Jolie ställa upp som barnvakt, om nu någon mot all förmodan hade trott det. Hon kommer se till att hålla sig långt borta från exmaken, och planerar att ta barnaskaran med sig.

Annons

Som det rapporterats om tidigare håller Angie på att starta ett eget klädmärke, vars huvudkontor kommer ligga i New York. Sakta men säkert håller hon på att göra Det Stora äpplet till sin huvudhemvist ihop med barnen. Men det finns ett hinder: Skilsmässan från Brad är inte färdigställd ännu.

– Efter min skilsmässa förlorade jag förmågan att leva och resa fritt. Jag kommer flytta när jag kan, säger hon i The Wall Street Journal Magazine och fortsätter:

– Jag är uppvuxen på en ytlig plats. Av alla platser i världen så är Hollywood inte en hälsosam plats. Så man söker äkthet.

Redan i september sa hon till Vouge att hon valt att göra färre filmjobb sedan skilsmässan för att fokusera på sin familjs läkande.

– Jag har inte varit mig själv på ett decennium, sa hon då.

FOTO: TT

Brad och Ines.
Annons