TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Pinks 3-årige son Jameson svårt sjuk – orden om kampen

06 apr, 2020 
Världsartisten Pink och hennes son
De senaste veckorna har varit tuffa för artisten Pink, som fått besked om att hennes treåriga son blivit allvarligt sjuk.
På Instagram öppnar världsartisten upp om hennes egna tankar kring situationen och sonens tillstånd.
– Det var många nätter som jag grät och jag har aldrig bett mer under hela mitt liv, säger hon i en livesändning.
Annons
Pinks 3-årige son Jameson svårt sjukBrand logo
Pinks 3-årige son Jameson svårt sjuk

Världsartisten Alecia Beth Moore, känd under artistnamnen Pink, håller stora delar av sitt privatliv hemligt. När hon var gravid med sonen Jameson Moon Heart, lyckades hon hålla graviditeten hemlig in i det sista. Sonen föddes på annan dag jul 2016 och förutom Jameson har hon även dottern Willow Sage Hart, 8.

Nu har den treåriga sonen drabbats hårt av Coronaviruset och har under flera veckors tid kämpat med hög feber och hosta. Vilket är något som artisten varit öppen om på Instagram. I en live-intervju som Pink medverkade i på Instagram förklarade hon läget.

– Min treåriga Jameson har blivit väldigt, väldigt sjuk, säger artisten i livesändningen på Instagram.

Grät om nätterna

I hela tre veckors tid har sonen varit allvarligt sjuk, vilket varit tufft för artisten. I intervjun berättar hon om den senaste tiden som inneburit både tårar och böner.

– Det var många nätter som jag grät och jag har aldrig bett mer under hela mitt liv. Det är roligt för att vid en punkt trodde jag att de lovade oss att våra barn skulle vara okej. Det finns inga garanter. Det är ingen som är säker mot detta, säger hon.

Annons

Även Pink själv har drabbats av viruset men maken Carey Hart, 44, och dottern Willow ska ha klarat sig ifrån smittan hittills.

– Jag har fört en journal på alla hans symptom under de senaste tre veckorna och även mina egna symptom. Han har fortfarande, tre veckor senare, en feber på 38 grader. Det har varit en berg-och dalbana för oss båda.

Betalde för att få testa sig

Pink berättar i intervjun att hon själv levt med astma under hela sitt liv, vilket kom att bli extra tufft för henne under sjukdomen. Vidare förklarar artisten att hon lyckades få tag på tester, genom att betala för dem. På detta sätt har artisten och sonen kunnat få bekräftat för sig att det var just COVID19 som de hade drabbats av. Men i en ny uppdatering på Instagram förklarar Pink nu att både hon och sonen är på bättringsvägen.

”För bara några dagar sedan testade vi om oss och nu är testerna tack och lov negativa”, skriver hon i inlägget.

FOTO: TT

Annons