paris hilton

Paris Hilton mamma i hemlighet – maken vill inte veta av dottern

Paris Hilton och Carter Reum

Paris Hilton och maken Carter Reum har fått sitt första barn.
Nu kommer det fram att Carter har en dotter sedan tidigare!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändning
0:38

Efter reklamen: Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändning

(0:38)

Slå på ljud

Det är ingen hemlighet att Paris Hilton, 42, har velat bli mamma ett bra tag. Något som däremot har varit en hemlighet är att hon och maken Carter Reum, 42, har väntat tillökning – och under största hemlighetsmakeri välkomat en son.

”Du är redan älskad bortom alla ord”, skriver Paris Hilton på Instagram till en bild där hennes hand håller i en liten bebishand.

Paris hade bestämt flicknamn – fick en son

För tidningen People bekräftar Paris att hon och maken fått sonen via surrogat.

– Det har alltid varit min dröm att bli en mamma och jag är så glad att Carter och jag fann varandra. Det är så spännande att starta en familj ihop och våra hjärtan exploderar av kärlek för vår lille pojke, säger hon.

Vad gossen ska heta avslöjades inte men att komma på pojknamn är inte det enklaste för Paris, som 2020 berättade att hon länge haft ett flicknamn bestämt men hade svårare att döpa en framtida son.
– Det ska bli en pojke och en flicka. När du har fryst dina ägg kan du välja om du vill ha en pojke eller en flicka eller tvillingar. Flickan ska heta London. Jag vet inte vad pojken ska heta än, jag vill inte att alla ska ha stadsnamn, men det är svårt, sa hon i podden LadyGang.

Mamman avslöjade Paris gravidkamp

Den överraskande bebisnyheten kommer två månader efter att stjärnans mamma gått ut i media och hävdat att dottern har haft svårt att bli gravid och gjort flera misslyckade ivf-försök. Paris var inte glad över mammans skvallrande och förnekade det hela.

– Jag vet inte var hon har fått det ifrån. Det har inte varit en kamp alls. Vi har lagrat en massa embryon som bara väntar på att vi ska påbörja ivf-processen, sa hon till TMZ efter mammas kommentar, samtidigt som en annan kvinna alltså bar hennes barn.

Paris make Carter Reum har en dotter sedan tidigare

Det här är Paris första barn. Maken Carter däremot är pappa sedan tidigare, även om han själv inte låtsas om det. Det var dagen efter parets stjärnspäckade bröllop 2021 som sajten Page Six avslöjade att Carter har en 12-årig dotter som han inte vill veta av, ihop med exet Laura Bellizzi!
– Hon är i en ålder där många barn vill veta var de kommer ifrån och det är viktigt att han hjälper henne med det. Att se bilder från sin pappas bröllop är smärtsamt för henne, sa en källa till sajten efter vigseln.

Att pappan också väljer att skaffa nya barn med en ny kvinna lär knappast göra det lättare för flickan!

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN