Paris Hilton vill bli president: "Måla Vita huset rosa"

Paris Hilton driver en intensiv Instagram-kampanj just nu där hon hintar om att hon faktiskt kommer att ställa upp i amerikanska presidentvalet 2020.

Ronald Reagan har gjort det, Donald Trump likaså; kommit från en annan karriär än den politiska innan de klev på posterna som världens mäktigaste män. Den senaste tiden har flera amerikanska kändisar inom showbiz sagt att de vill ställa upp i USA:s presidentval 2020. Den senaste i raden är realitystjärnan och hotellarvtagerskan Paris Hilton, 37, som just nu för en intensiv kampanj på sin Instagram med hashtaggen “Make America hot again”.

Redan 2016, strax efter att Donald Trump blev vald som president, flaggade Paris Hilton för att hon tänkte ställa upp, och samma bilder som hon använde då repostar hon nu igen på Instagram med lovord som:

“Jag skulle måla Vita huset rosa”

Även rapparen Kanye West, 40, skådisen Will Smith, 49, och programledaren Oprah Winfrey, 64, har sagt att de vill ge sig in i politiken och ställa upp i valet 2020. Huruvida Paris Hiltons idéer är skrivna med glimten i ögat eller är seriösa förtäljer inte historien. Den som lever får se helt enkelt.

Se stjärnans bilder inför valet:

LÄS OCKSÅ: Här friar han till Paris Hilton – med ring för 16 miljoner (!)

Stjärnan har lagt upp flera instagramposter om valet. 

"Make America hot again" är Paris Hiltons slogan. 

LÄS OCKSÅ: Fansen rasar efter Paris Hiltons påstående: ”Lögnare”

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!