Pappan rasar mot unga tv-mamman efter bilden på sonen: "Förstår inte faran"

Den unga tv-mamman Janelle Evans och hennes make David Eason har hamnat i blåsväder efter att de postat bilder på sonen Kaiser när han håller i ett vapen.

Den unga tv-mamman Jenelle Evans, 26, make David Eason blev nyligen avstängd från MTV-serien ”Teen Mom 2”. Men det stoppar honom inte från att sluta uppröra fansen. Nu har han fotat chockerande foton av styvsonen Kaiser, 3, på sin Instagram – där han håller i ett vapen. Av bilderna att tyda så ser det ut att vara en leksakspistol men det är inte helt lägligt med tanke på skolskjutningen som precis var i Florida. Men det är inte bara han som har lagt ut bilderna, utan även Jenelle Evans.

Nog är följarna upprörda, men någon som också är det är Kaisers biologiska pappa Nathan Griffith. Enligt Radar Online blev han allt annat än glad.

– Han stöttar inte alls det där. Det är något som de borde ha diskuterat med honom innan de valde att lägga ut det på sociala medier. Nathan själv låter inte ens sin son titta på tecknade filmer där vapen är inblandade. Han är alldeles för ung för att förstå faran med vapen, säger en källa till sajten.

Men trots att David Eason upprör många så hindrar det inte honom från att hålla fast vid sina åsikter.

– Seriöst, om det hade varit ett problem med vapen hade ni vetat det. Alla måste fokusera på att hålla sin familj skyddad och i säkerhet istället för att fokusera på att ändra på vapenlagarna och vår rätt till att skydda oss i det här landet, skriver han.

Just på grund av hans värderingar och åsikter har MTV valt att avsluta samarbetet med honom med en omedelbar verkan. Efter att han skrivit om vapenlagarna så startade han även en homofobisk rant mot homosexuella och transpersoner.

– Varför lär inte föräldrar till homo- och transpersoner dem att ha bättre moral? Oj, jag glömde. Det ska ju tydligen vara normalt.

https://www.instagram.com/p/BfrVNZ0h5_r/?taken-by=easondavid88

LÄS OCKSÅ: Unga tv-mammans erkännande: ”Jag knarkade under graviditeten”

LÄS OCKSÅ: Unga tv-mammans make sparkas från serien – efter orden om barnen

Foto: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!